Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emre Belözoğlu çalıştırmak istediği takımı açıkladı!

Emre Belözoğlu çalıştırmak istediği takımı açıkladı!

Son dakika haberleri... Genç öğrencilerle bir araya gelen Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, ilerleyen zamanlarda çalıştırmak istediği kulübü itiraf etti.

Spor

09.03.2024, 20:57

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Günleri'ne Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu konuk oldu.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Belözoğlu, 4. sırada tamamladıkları sezonu değerlendirdi.

Yeni sezonda Konferans Ligi'nde olacaklarını hatırlatan 41 yaşındaki antrenör, "Elimden geldiğince kendi ekibimle beraber bir oyun inşa etmeye çalıştım. Oyuncu arkadaşlarımız, kardeşlerimiz de buna çok iyi reaksiyon gösterdiler. İyi bir birliktelik oldu. Başakşehir'in bana, benim Başakşehir'e iyi geldiğini düşünüyorum. Çok şükür Avrupa hedefine ulaştık. Elimizdeki mevcut kadromuz güçlü bir kadro. Bunu daha da güçlendirecek kaliteli oyunculara ihtiyacımız var. Kalitemizi artıracak 3 ya da 4 transfer yapmak istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek olaylı derbiyi ve Ali Koç'un çıkışlarını yorumladı: Birbirimizi... Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU: YARIM KALMIŞ HİKAYE

Fenerbahçe ile ilgili bir soruyu da yanıtlayan Emre Belözoğlu, eski takımını tekrar çalıştırmak istediğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

''Hepimizin hayalleri var hayatta. Bazıları yarım kalmış hikaye diyor ama benim için Fenerbahçe hiçbir zaman hikaye olmadı, hayatın ta kendisi oldu. Fenerbahçe bizim için gönlümüzdeki en güzel yerde. Allah nasip ederse teknik adamlık kariyerimde geliştikten, daha donanımlı hale geldikten sonra konuşurken gözleri dolan kardeşlerimi güldürmek istiyorum. Bunu yapabilecek gücümüz, kuvvetimiz de çok şükür var.'' 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading