Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emre Belözoğlu açıkladı! Visca Trabzonspor'a gitmek istiyor mu?

Emre Belözoğlu açıkladı! Visca Trabzonspor'a gitmek istiyor mu?

Son dakika haberleri... Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, devre arasında ayrılması gündeme gelen Edin Visca ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:18

Aykut Kocaman'ın ayrılığı sonrası Başakşehir'de göreve başlayan ve ilk 4 maçını kazanan Emre Belözoğlu, Tivibu Spor'a konuştu.

Ocak ayındaki transfer dönemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Belözoğlu, Trabzonspor ile anılan Edin Visca için açık kapı bıraktı.

Bosnalı oyuncu ile devam etmek istediğini aktaran 41 yaşındaki genç teknik adam, "Burada onun kararı önemli. Kulübün bayrak oyuncularından bir tanesi. Bu kulübün gelişiminde en büyük katkısı olan oyuncudur ve her teknik adam onun gibi bir oyuncuya sahip olmak ister. Bildiğim kadarıyla Visca ile ilgili bize gelmiş bir teklif yok." ifadelerini kullandı.


ABDULLAH AVCI ÇOK KAHRIMI ÇEKTİ

Başakşehir'de oynadığı dönem Abdullah Avcı'nın kendisine çok şey kattığını bildiren Emre Belözoğlu, "32-33 yaşından sonra bir teknik direktör gibi oyunu değerlendirmeye çalıştım. Kazanmanın her şey olduğuna inanmıyorum ama kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım yaratmak istiyorum. Ben çok zor bir oyuncuydum. Çalıştığım teknik adamları çok zorladım ama gelişimimde en büyük faydasını gördüğüm hoca Abdullah Avcı'ydı. Abdullah Hoca çok kahrımı çekti. Futbola teknik adam gibi bakmamda en çok faydasını gördüğüm hoca Abdullah Avcı'ydı" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading