Yandex Metrica

Emiliano Martinez'in ikon kompleksi! Messi ile karşılaştırdı...

Emiliano Martinez'in ikon kompleksi! Messi ile karşılaştırdı...

Arjantin Milli Takımı ile Lionel Messi'nin önderliğinde Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nı kazanan Emiliano Martinez, Lionel Messi ile aynı seviyede olduğunu iddia etti.

Spor

20.03.2024, 18:34

Arjantin Milli Takımı'nın Copa America ve 2022 Dünya Kupası zaferinde takımın en önemli parçalarından biri olan Emiliano Martinez kendisini Lionel Messi ile karşılaştırdı.

Katar'da gerçekleşen Dünya Kupası'nın sembol isimlerinden birine dönüşen Martinez, Arjantin'de halk kahramanına dönüşen Messi ile aynı seviyede olduğunu iddia etti.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı Cumartesi mi, ne zaman? FB-BJK maçı saat kaçta? Fenerbahçe - Beşiktaş maçı Cumartesi mi, ne zaman? FB-BJK maçı... Haberi Görüntüle

EMILIANO MARTINEZ'DEN ŞOK SÖZLER

Aston Villa'nın kalecisi, BT Sport'ta düzenlenen bir podcast yayınında yaptığı açıklamalarda: "Babamın dediği gibi gökyüzüne dokundum. Çocukların yarısı Messi olmak isterken diğer yarısı da şimdi kaleci olmayı arzuluyor. Bu benim için gurur verici bir an. FIFA En İyi Kaleci ödülü ile beni tatmin etmiyor. Her zaman bireysel ödüllerden nefret etmişimdir. Dünya Kupası'nda gördükleri nedeniyle Küçük çocuklar, artık kaleci olmaya çalışıyor ve bu durum beni tatmin ediyor." ifadelerinde bulundu.

Emiliano Martinez, 2011'den bu yana birçok kez Arjantin Milli Takımı'na çağrıldı ancak kaleyi tam anlamıyla devralmadı. Haziran 2021'de ilk kez milli takım formasını Dünya Kupası elemeleri maçında Şili'ye karşı giydi.

2021 Amerika Kupası'nda da kaleye geçti. Martinez, Brezilya'yı 1-0 yendikleri Amerika Kupası finalinde kalesini gole kapattı. Tangocular, 10 yıl sonra ilk Amerika Kupası'nı kazanırken; Martinez, turnuvanın en iyi kalecisi seçildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading