Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ekibiyle toplanan Şenol Güneş sahalara geri dönüyor! Tesislere yakın ev aldı

Ekibiyle toplanan Şenol Güneş sahalara geri dönüyor! Tesislere yakın ev aldı

Son dakika haberleri... Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden biri olarak gösterilen Şenol Güneş'in dün sosyal medyada çıkan fotoğrafı Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı.

Spor

06.03.2024, 23:47

Şenol Güneş'in dün akşam ekibiyle yemekte buluşması Beşiktaş'a geri döneceği iddialarını arttırdı.

İstanbul'da bulunan bir mekanda yardımcı antrenörler Eren Şafak, Şeref Çiçek ile Siyah-beyazlıların eski idari menajeri Ali Naibi ve eski futbolcu Dusco Tosic ile bir araya gelen 69 yaşındaki antrenör, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladı.

Sezon sonuna kadar Önder Karaveli ile yoluna devam eden Beşiktaş, 2022-2023 sezonunda takımın başına dah önce Süper Lig'de 2 şampiyonluk yaşayan Güneş'i getirmek istiyor.

Guillermo Ochoa'dan flaş karar: Sezon bitiminde ayrılacak Haberi Görüntüle

TESİSLERE YAKIN EV ALDI

TRTSpor yorumcusu Barış Yurduseven, Şenol Güneş'in Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne yakın inşaatı devam eden bir siteden ev aldığını ve göreve başladıktan sonra burada yaşayacağını öne sürdü.

Öte yandan Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle daha önce birlikte görev aldığı Tosic'in de yardımcı antrenör olarak ekipte yer alacağı iddia ediliyor.

Daha önce Beşiktaş'ta 4 sezon çalışan Şenol Güneş, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında Süper Lig'İ şampiyon olarak tamamlamıştı. 

Son 2 dönemini başarısız geçiren Güneş, daha sonra A Milli Takım'ınn başına geçti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading