Yandex Metrica
SON DAKİKA
Efsanenin yorumu gündem oldu: İsmail Çipe Berke Özer'den daha iyi kaleci, milli takıma yükselebilir

Efsanenin yorumu gündem oldu: İsmail Çipe Berke Özer'den daha iyi kaleci, milli takıma yükselebilir

Son dakika haberleri... Galatasaray'da yediği gollerle gündem olan İsmail Çipe için olay açıklama geldi. Galatasaray efsanesi İsmail'in haksızca eleştirildiğini dile getirerek isyan etti.

Spor

23.01.2024, 18:33

Galatasaray tarihinin unutulmaz kalecilerinden olan Hayrettin Demirbaş, İsmail Çipe'nin Fenerbahçe'nin kalecisi Berke Özer'den daha iyi olduğunu belirtti.

Kendi evlatlarımıza sahip çıkamadıklarını aktaran Demirbaş, "Yazıklar olsun. Muslera hiç mi hatalı gol yemedi? Haksızlık yapılıyor. İsmail, kupa maçında yenilen gollerde ne yapsın. İkinci golü aşırtma yedi. Üç tane İsmail gelse yine gol olur" ifadelerini kullandı.

PFDK sevkleri ne zaman, hangi tarihte açıklanır? Trabzonspor - Fenerbahçe... Haberi Görüntüle

'İSMAİL'E SABREDİLMELİ'

ismail Çipe'nin topu oyuna sokma becerisini hayranlıkla izlediğini söyleyen Hayrettin, "Eksikleri de var. Onları da çözecek. Sabredilmeli. İsmail Çipe mi Berke mi diye sorarsan 50 kere İsmail derim. Çünkü daha oturaklı. Biraz üzerine çalışılırsa birinci sınıf kaleci olur. Milli Takım'a kadar yükselir. 26 yaşında ama bir kaleci 35 yaşına kadar oynar" dedi.

Muslera'nın sakatlığı sonrası Galatasaray kalesini koruyan İsmail Çipe, performansıyla taraftarların tepkisini çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading