Yandex Metrica
SON DAKİKA
Efsaneden olay yorum: Squid Game koregrafisine Kim Min Jae cevap verdi

Efsaneden olay yorum: Squid Game koregrafisine Kim Min Jae cevap verdi

Son dakika haberleri... Galatasaray-Fenerbahçe maçında yapılan Squid Game koreografisi Avrupa basınında geniş yer buldu. Karşılaşma sonrası Fenerbahçeli eski oyuncu da koreografiye göndermede bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:20

Süper Lig'in 13.haftasında Galatasaray evinde Fenerbahçe'ye 2-1 kaybetti.

Maç öncesi Sarı-kırmızılı taraftarların dünyaca ünlü "Squid Game" dizisinden esinlenerek yaptığı koreografi çok konuşuldu.

Ultraslan taratar grubunun organize ettiği görsel şovda Fenerbahçe'nin kuruluş yıldönümüne göndermede bulunarak "1907 numara elendi" ifadeleri yansıtıldı.

Derbide 1-0 geriye düşmesine rağmen Mesut Özil ve Crespo'nun golleriyle altın değerinde 3 puan bulan Sarı-lacivertliler yapılan koreografiye maç sonu cevap vererek gündem oldu.

Fenerbahçe resmi twitter sayfası "1905 numara elendi" karşığını vererek Galatasaray2ın kuruluş yıldönümüne atıfta bulundu.

Kerem Demirbay kariyer rekoruna koşuyor Haberi Görüntüle

KİM MİN JAE KOREOGRAFİYE CEVAP VERDİ

Derbide ortaya koyduğu performansla maçın kahramanı olan Kim Min Jae karşılaşma sonrası sosyal medyada olay oldu.

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel, yayıncı kuruluşta yaptığı yorumda, "Bugün Galatasaray taraftarı çok güzel bir koreografi hazırlamış, bir Kore dizisi. Ama Kim Min Jae'nin Koreli olduğunu unutmuşlar, bu oyunu en iyi o oynar." sözlerini kullanarak başarılı oyuncuya destek verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading