Yandex Metrica

Sitede Ara

Efsaneden olay itiraf: Aziz Yıldırım Galatasaray'a giderken aradı!

Efsaneden olay itiraf: Aziz Yıldırım Galatasaray'a giderken aradı!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe ve Galatasaray'ın unutulmaz oyuncularından olan Servet Çetin, Aziz Yıldırım ile yaşadığı diyaloğu anlattı.

Spor

25.02.2024, 21:34

Sivasspor yardımcı antrenörü Servet Çetin, Maskesiz Söyleşiler'e konuk olarak geçmiş dair ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de oynadığı dönemlere değinen Çetin, Aziz Yıldırım ile arasında geçen unutulmaz bir olayı anlattı.

Sarı-lacivertlilerin efsane başkanı olarak anılan Yıldırım'ın kendisini çok sevdiğini aktaran Servet Çetin,  "Aziz Başkan beni çok severdi. Oynamadığım için agresif tavırlar sergiliyordum. Takımda olumsuz bir durum yaşandığında sadece beni değil herkesi toplardı. Ben de oynamadığımdan dolayı biraz fevri davranıyordum. O da buna kızıyordu. Yanına gittiğim zaman kızgınlığından bana bunu söyledi. Bana değer veriyordu. O nedenle aramızda bu tarz diyaloglar yaşanabiliyordu." ifadelerini kullandı.

Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak, yabancı mı? Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak,... Haberi Görüntüle

Okan Buruk Galatasaray'dan gidecek mi? Teklif üstüne teklif geliyor Okan Buruk Galatasaray'dan gidecek mi? Teklif üstüne teklif geliyor Haberi Görüntüle

SERVET ÇETİN: AZİZ YILDIRIM GALATASARAY'A GİDERKEN ARADI

Sivasspor'da futbol oynadığı dönem Galatasaray'a transfer olduğunu hatırlatan 40 yaşındaki antrenör, Aziz Yıldırım'ın kendisini yeniden Fenerbahçe'ye davet ettiğini ama kabul etmediğini şu sözlerle açıkladı:

"Ben Fenerbahçe'den ayrılırken Burcu Esmersoy'un NTV'deki bir programına konuk olmuştum. Bana,'Fenerbahçe'den gidiyorsunuz, bundan sonraki hedefiniz nedir?' diye sormuştu. Ben de 'Sivas'a gidiyorum ama Milli Takım'da oynayıp tekrar büyük bir takımda forma giymek istiyorum.' diye cevap vermiştim. Belki bu cevabım insanlara inandırıcı gelmemişti. Genelde büyük takımdan ayrıldıktan sonra konsantre olmakta sıkıntı yaşadığınız için daha aşağı seviyelere gidiyorsunuz. Sonrasında sezon bitimine haftalar kala Galatasaray ile anlaştım. Hatta Aziz Başkan da aradı. 'Bize dön' dedi. Ama Galatasaray'a sözüm vardı. Oraya gittim."


Loading