Yandex Metrica
SON DAKİKA
Efsaneden Löw sözleri: Fenerbahçe'ye gelirse şampiyon yapacaktır...

Efsaneden Löw sözleri: Fenerbahçe'ye gelirse şampiyon yapacaktır...

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski, gelecek sezon Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması beklenen Joachim Löw hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:44

Süper Lig'de daha önce Galatasaray ve Antalyaspor forması giyen Lukas Podolski, Almanya Milli Takımı'nda birlikte çalıştığı Joachim Löw'ün Türkiye'de çalışmaktan mutlu olacağını dile getirdi.

Gornik Zabrze ile Antalya’da kampta olan 36 yaşındaki oyuncu, Fanatik'e konuştu.

Fenerbahçe ile anılan Löw'ün taktik ve teknik olarak çok başarılı olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, “Dedikoduların doğru olup olmadığını bilmiyorum ama henüz bir karar vermedi. Bir kulüple gelecek sezon için anlaştığı zaman kendi takımını kuracak, oyun felsefesini oturtacak ve kendi istediği isimleri getirecektir. Milli Takım döneminde de hep Türkiye’den bahsederdik. Gelirse, Türkiye’de çalışmaktan dolayı mutluluk duyacaktır. Türk futbolunu biliyor ve burada karşılaşacağı şeylerin de farkında. Son 20 yılın dünyadaki en önemli teknik adamlarından biri. Herkes ona saygı duyuyor.” ifadelerini kullandı.

Bugün maç var mı 29 Mart Cuma? Bugün hangi takımların... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPACAK...

Süper Lig'de çalışması halinde mutlu olacağını aktaran Podolski, “Tabii ki gelirse, Fenerbahçe’yi şampiyon yapacak diye bir şey de yok. Çünkü futbolda garanti diye bir şey yok. Onun yaklaşık 15 yılda Milli Takım’da yaptıklarını herkes yapamaz. Löw, taktik ve analiz anlamında çok başarılıdır. Taktik kararları çok iyidir. Yedek kulübesinde zıplayan ya da bağıran bir tarzı yok. Son derece mütevazı ve oyuncularla ilişkileri harikadır. Fenerbahçe’nin projesinin önemli bir parçası olan Mesut Özil’in de orada olması Löw adına kilit rol oynayabilir. Sonuçta birbirlerini iyi tanıyorlar.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading