Yandex Metrica

Efsane veda mı etti?

Efsane veda mı etti?

Yeni sezonu Samandıra tesislerinde açan Fenerbahçe, ikinci etap kamp çalışmaları için Düzce'de bulunan Topuk Yaylası Tesislerine hareket etti. Kafilede yer almayan Volkan Demirel'in kulübe veda ettiği konuşuluyor.

Spor

23.01.2024, 17:37

Fenerbahçe'de 17 sezonluk kariyerini 2019'da bitirdikten sonra antrenör olarak kulüpte çalışmaya devam eden Volkan Demirel, Vitor Pereira'nın göreve getirilmesinin ardından yeni sezon kamp kafilesinde yer almadı. 

Teknik direktör belirsizliği sürdüğü dönemde Samandıra'da gerçekleşen yeni sezon idmanında takımın başında yer alan Volkan, yeni teknik direktörün göreve başlamasıyla Topuk Yaylası'ndaki kamp çalışmalarına gitmedi.

Kulüp tarihine efsane olarak geçen 39 yaşındaki antrenörün, bundan sonraki kariyerine teknik direktör olarak devam edeceği öğrenildi.

Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Haberi Görüntüle

19 YIL SONRA GELEN VEDA

Yaşanan gelişme üzerine henüz resmi bir açıklama yapılmasa da aktif futbol hayatına son verdikten sonra Fenerbahçe'de antrenör olarak kalmaya devam eden Volkan Demirel, 2002 yılında katıldığı Sarı-laciverli camiadan 2021-2022 sezonuyla birlikte veda edecek.

Kariyerinde 5 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa olmak üzere toplam 10 kupa kaldıran Demirel, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig olmak üzere tüm organizasyonlarda 523 kez Fenerbahçe forması giyerken,kalesinde 511 gol gördü. 

A Milli Takımın da vazgeçilmez kalecilerinden olan efsane futbolcu, 63 kez milli heyecanı yaşadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading