Yandex Metrica

Efsane milli golcüden Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'na tepki: Avrupa'da uçuyorlar burada yoklar

Efsane milli golcüden Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'na tepki: Avrupa'da uçuyorlar burada yoklar

Son dakika haberleri... TRT yorumcusu eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Türkiye-Norveç maçı sonrası oyunculara sert eleştirilerde bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:05

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Avrupa'da forma giyen oyuncuların Türk milli takımında yeterince iyi oynamadığını belirterek sert eleştirilerde bulundu.

Milli Takım'ın Norveç karşısında kötü oynadığını belirten Kahveci, "Ben bugün 95 dakika mücadele eden bir Türk Milli Takımı görmedim. Öyle bir şey olsaydı Norveç bize baskı yapmazdı. Özgüven kaybını ben düzeltmeyeceğim. Bunu bir mentor da düzeltmeyecek. Oyuncu kendisi biraz düzeltecek kendisini. Hakan, Inter'de uçuyor. Burada mı özgüven kaybı var? Cengiz, Marsilya'da uçuyor. Burada mı özgüven kaybı var? Merih, Atalanta'da uçuyor. Burada mı özgüven kaybı var?" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Haberi Görüntüle

YUSUF YAZICI HER TOPU DIŞARI ATTI

Karşılaşmada etkisiz görüntüsü ile dikkat çeken Yusuf Yazıcı'ya da değinen Nihat Kahveci, "Sahanın içinden gelen biri olarak şunu söyleyebilirim, bu maçı alacak olan oyunculardı. Zaten çok şeyi de oyunculara sormuş oluştururken. İkinci yarıda hamleler yapılacağını herkes bekliyor ama yapılan hamlelerden katkıyı ben görmedim. Yusuf PSG'ye karşı şampiyonluk mücadelesi veren bir takımın yıldızıydı. Yusuf her attığı şutu tribünlere vurdu, bu kadar kötü şut atmasını beklemezdim" dedi.

Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı, elenir mi? FB-Olympiakos ile berabere kalırsa elenir mi? Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı,... Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ VE HAKAN ÇALHANOĞLU BURADA YOKLAR

Hakan Çalhanoğlu ve Burak Yılmaz'ı da eleştiren Kahveci, "Hakan Inter'in 10 numarası, orada da iyi oynuyor ama burada o oyunu yansıtamadı ama 90 dakika sahada kaldı. Burak Yılmaz'a saygı duyuyorum, Avrupa'da inanılmaz işler yapıyor ama burada yok. Cebelitarık maçında da oynamadı. Hepsinde oynadı, çok silik bir Burak performansı gördüm. O iyi oynadığında takımımızın da kazanma olasılığı artıyor. Avrupa'da uçuyorlar ama burada yoklar" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading