Yandex Metrica

DOLAR

32.60

%0.15 expand_less

EURO

35.06

%0.58 expand_less

ALTIN

2428.90

%0.34 expand_less

BIST

9722.09

%0.8 expand_less

BTC ($)

64116.54

%0.09 expand_less

Efsane isim Domenec Torrent'e seslendi: Burası Türkiye!

Efsane isim Domenec Torrent'e seslendi: Burası Türkiye!

Son dakika haberleri... Galatasaray ile dün akşam ilk maçına çıkan Domenec Torrent, tartışılmaya devam ediyor. Spor yorumcusu Şansal Büyüka'nın İspanyol hoca hakkında yaptığı yorum gündem oldu.

Spor

23.01.2024, 18:39

Süper Lig'in 21.haftasında Galatasaray deplasmanda Hatayspor'a 4-2 mağlup olarak kötü gidişini sürdürdü.

Mücadelede iki kez öne geçmesine rağmen mağlubiyetten kurtulamayan Sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda oynadığı iki maçı da kaybetti.

Mücadele sonrası spor yorumcusu Şanşal Büyüka'nın Galatasaray'ın teknik direktörü Domenec Torrent hakkında kullandığı ifadeler gündem oldu.

Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı tazminat belli oldu Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı... Haberi Görüntüle

ŞANŞAL BÜYÜKA: BURASI TÜRKİYE

Fatih Terim'in ardından görece gelen İspanyol hocaya seslenen Şanşal Büyüka,  "Torrent, Guardiola gibi dünya markası bir hocanın yıllarca yardımcılığını yapmış olabilir... Barcelonaları, Bayern Münihleri, Manchester Cityleri görmüş olabilir... Hepsi tamam... Ancak burası Türkiye... Hiçbir ülkeye benzemez... Zordur bizde işler... Welcome Torrent.." açıklamasında bulundu.

Ayrıca Hatayspor'a karşı enfes bir frikik golü atan Kerem Aktürkoğlu'na da değinen Büyüka, "Türk futbolu bu Kerem’i sarıp, sarmalayıp korumalı... Türk futbolunda kimseye kısmet olmayacak çabukluğu, hızı ve becerisi var... Muhteşem frikik golünü yürekten alkışlıyorum..." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading