Yandex Metrica

Efsane'den şok yorum: Altay Bayındır kadar kötü kaleci görmedim!

Efsane'den şok yorum: Altay Bayındır kadar kötü kaleci görmedim!

Son dakika haberleri... A Spor yorumcusu Hıncal Uluç, Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır hakkında yaptığı yorumla gündem oldu.

Spor

25.02.2024, 09:46

Gazeteci Hıncal Uluç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından Sarı-lacivertlilerin 23 yaşındaki genç kalecisi Altay Bayındır'ı sert bir dille eleştirdi.

Kendisinin yıllarca Fenerbahçe'yi takip ettiğini belirten 81 yaşındaki yazar, "65 yıldır Fenerbahçe'yi izliyorum; Altay Bayındır kadar kötü kaleci görmedim." ifadeleriyle şaşırttı.

Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Haberi Görüntüle

HINCAL ULUÇ'UN ALTAY BAYINDIR AÇIKLAMASI

"Koskoca Fener'in bir kaleci antrenörü yok mu, yahu? Duracağı yeri bilmiyor, yapacağı hamleyi bilmiyor, topu bloke etmeyi bilmiyor, tuttuğu topu nereye, kime, nasıl çıkaracağını bilmiyor.. Ne mi biliyor? Vallahi bilmiyorum, bildiği bir şey var mı? 10 kişi kalmış Fener'i öldüren golü o yedi.. Ama nasıl yemek?. İnanılır gibi değil.."

"Aslında Altay o topa çıksa rahatça alırdı, ama dedim ya, şaşkındı ve hiçbir şey bilmiyordu. Szalai, rakibinin arkasından iki eliyle birlikte beline sarıldı ve Altay'ın burnunun dibinde devirdi. Hakem kaçırdı.
Belki de içten içe maçın berabere bitmesini istediği için görmedi. Son dakikalarda bir aptal gol daha.. 2-1.. O da yetmedi, gene bir aptal gol.. 3-1.."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading