Yandex Metrica

Efsane başkan Faruk Süren'den Fatih Terim sözleri: Kimse mükemmel değil!

Efsane başkan Faruk Süren'den Fatih Terim sözleri: Kimse mükemmel değil!

Son dakika haberleri... Galatasaray tarihinin efsane başkanı olarak anılan Faruk Süren, son günlerin tartışılan isimlerin başında gelen Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

01.04.2024, 12:42

Galatasaray'a UEFA Kupasını kazandıran başkan olarak tarihe geçen Faruk Süren, Sabah gazetesine konuştu.

Fatih Terim ve kulüp başkanı olan damadı Burak Elmas hakkında önemli açıklamalarda bulunan Süren, Galatasaray'da takım ruhunun olmadığını öne sürdü.

Bu sezon Süper Lig'de liderin 19 puan gerisine düşen Galatasaray'ın son durumunu değerlendiren Faruk Süren, Burak Elmas geleli daha 6 ay oldu. Takım ruhunu Galatasaray'a yerleştirmesi gerekiyor. Bizim dönemimizde mali olarak da çok daha zor bir süreçten geçiyorduk, şimdiki paralar yoktu o dönemde ama bize bu başarıyı kazandıran takım ruhu oldu. Dört sene çok çalıştık UEFA kupasını almak için. UEFA kupası hedefini koyduğumuzda 'Başkan hayal görüyor' demişlerdi ama inanmak gerçekten çok önemli ve bu hedef etrafında birleşerek takım ruhunu taşımak gerekiyor, biz bunu başardık. Bu arada eskiden böyle modern statlar da yoktu" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Haberi Görüntüle

FARUK SÜREN: FATİH TERİM KENDİNİ 25 YAŞINDA SANIYOR

Bu sezon Avrupa Ligi'nde iyi performans sergilemesine rağmen lig yarışında yara alan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e de değinen Süren, "Fatih Terim Türkiye'nin en başarılı teknik direktörü. Çok severim Terim'i. Onunla şahsiyet kavgasına girmemek gerekiyor. Kişiliği ortada bir insan; ya kabul edersin çalışırsın, ya da çalışmazsın. Kimse mükemmel değildir. Onun iyi tarafları görülmeli, Galatasaray'a pozitif katkısına bakılmalı. Bazen sahada kendini kontrol etmekte zorlanıyor. Bu kadar başarılı ve tecrübeli bir teknik adamın hakem ne yaparsa yapsın sahada kendini kontrol etmesi gerekiyor. Ne yaparsa yapılsın, hakemlere kart göstertecek şekilde hareket etmemeli ama o kadar heyecanlı ki, onu da anlıyorum. Şimdi 60 küsur yaşında ama kendini hâlâ 25 yaşında sanıyor ve o heyecanla davranıyor." dedi.

Arda Güler, takım arkadaşlarıyla halay çekti! Bu görüntüler sosyal medyada viral oldu! Arda Güler, takım arkadaşlarıyla halay çekti! Bu görüntüler sosyal medyada... Haberi Görüntüle

'BURAK ELMAS AŞIRI TEPKİLİ'

Başkanlığın ilk senesinde olan Burak Elmas'ın kulübü iyi temsil ettiğini belirten Süren, "Prensipte yönetim tarzını ve aldığı kararları beğeniyorum. Ancak bazı ilişkilerinde aşırı tepki gösteriyor. Bunun da düzeleceğini düşünüyorum. Galatasaray başkanlığı zor bir görev. Sürekli gündemde oluyorsun, yaptığınız her şey tartışılıyor. Bu görevi sürdürürken bunları da yönetmek gerekiyor." ifadelerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading