Yandex Metrica

Eddie Howe'dan Loris Karius'a destek: Önünde harika bir şans var...

Eddie Howe'dan Loris Karius'a destek: Önünde harika bir şans var...

Newcastle United Teknik Direktörü Eddie Howe, İngiltere Lig Kupası finali öncesi Loris Karius'a destek verdi.

Spor

23.01.2024, 20:29

İngiltere futbolunun mabedi Wembley'de Manchester United'a karşı İngiltere Lig Kupası finaline çıkacak Newcastle United'ın teknik direktörü Eddie Howe, Loris Karius hakkında medya mensuplarına yorumlarda bulundu.

Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Haberi Görüntüle

KARİYERİNİ YENİDEN ŞEKİLLENDİREBİLİR

Loris Karius'a olan güvenini dile getiren Eddie Howe: "Kariyerini yeniden yazabilmesi için önünde harika bir şans var. Neler olacağını tahmin edemeyiz ama futbolda böyle çok fazla hikaye var. Bu sorun ortaya çıktıktan sonra Karius'un kariyeri için başka bir hikaye olacağına inandım. İşte futbolun güzelliği bu. Onu izlemek harika olacak." açıklamasında bulundu.

Beşiktaş'ın çok koşulacak hoca önerisi: Liverpool ekibinden! Beşiktaş'ın çok koşulacak hoca önerisi: Liverpool ekibinden! Haberi Görüntüle

NEWCASTLE UNITED, KARIUS'A EMANET

Newcastle United'ın as kalecisi Nick Pope, Premier Lig'de son oynanan Liverpool ile oynanan maçta kırmızı kart gördüğünden dolayı finalde Manchester United'a karşı forma giyemeyecek.

Takımın ikinci kalecisi Martin Dubravka ise sezonun başında Mancehster United'a kiralandığı için bu maçta görev yapamayacak.

Dubravka'nın ara transfer döneminde kiralık sözleşmesi feshedilmiş ve deneyimli kaleci Newcastle United'a dönmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading