Yandex Metrica

Eczacıbaşı ÇEV voleybol maçı ne zaman? Eczacıbaşı - Allianz MTV Stuttgart maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Eczacıbaşı ÇEV voleybol maçı ne zaman? Eczacıbaşı - Allianz MTV Stuttgart maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Avrupa’daki temsilcimiz Eczacıbaşı Dynavit, kadınlar CEV Kupası şampiyonluğu için, Alman ekibi Allianz MTV Stuttgart ile karşı karşıya gelecek. Voleybol tutkunları, Eczacıbaşı ÇEV voleybol maçı ne zaman? Eczacıbaşı - Allianz MTV Stuttgart maçı saat kaçta, hangi kanalda? gibi sorulara yanıt arıyor.

Spor

20.02.2024, 14:47

Türkiye ve dünyada aldığı başarılı sonuçlarla gündeme gelen Eczacıbaşı Dynavit, CEV Kupası Finalinde şampiyonluk için mücadele edecek. Temsilcimizin rakibi ise Alman Allianz MTV Stuttgart olacak. Peki, Eczacıbaşı ÇEV voleybol maçı ne zaman? Eczacıbaşı - Allianz MTV Stuttgart maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte merak edilen detaylar…

Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN!

CEV Kupası Finali ilk maçında rakibini İstanbul’da 3-1 mağlup eden temsilcimiz Eczacıbaşı Dynavit, maçı kazanması ya da karşılaşmayı 3-2 kaybetmesi halinde CEV Kupası’nın 2021-2022 sezonu şampiyonu olacak.

Fenerbahçeli kadınlardan tarihi başarı: Basketbolda Avrupa'nın en büyüğü oldular Fenerbahçeli kadınlardan tarihi başarı: Basketbolda Avrupa'nın en büyüğü oldular Haberi Görüntüle

ALTIN SETE GİDİLEBİLİR

Karşılaşmanın Allianz MTV Stuttgart lehine 3-0 ya da 3-1 sonuçlanması halinde ise altın set oynanacak. 15 sayı üzerinden oynanacak altın setin galibi ise kupayı şampiyon olarak tamamlayacak.

İstanbul’daki karşılaşmada sahaya Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” sözünün bulunduğu pankartla çıkan Eczacıbaşı Dynavit, Almanya’daki karşılaşma öncesinde ise sporun birleştirici gücünü ve savaş karşıtı duruşunu vurgulamak için John Lennon’ın “Give Peace a Chance” şarkısından hareketle “Give Peace a Chance” (Barışa Bir Şans Ver) yazılı tişörtlerle ısınacak.

Daha önce iki kez FIVB Dünya şampiyonluğu, bir kez CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, bir kez de Kupa Galipleri Kupası şampiyonluğu kazanan Eczacıbaşı, Allianz MTV Stuttgart’ı geçmesi halinde CEV Kupası’nı 2018 yılının ardından ikinci kez kazanmış olacak. Ayrıca 2022 CEV Kupası, Eczacıbaşı Spor Kulübü müzesindeki 80. kupa anlamına da gelecek.

EURO 2024'te hangi Türk hakem görev alacak? UEFA hangi Türk hakemi yetkilendirdi? EURO 2024'te hangi Türk hakem görev alacak? UEFA hangi Türk... Haberi Görüntüle

ECZACIBAŞI – ALLIANZ MTV STUTTGART MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Bugün saat 21.00'de başlayacak karşılaşma TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading