Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dursun Özbek'ten Yusuf Demir isyanı: Bu şekilde çıkmayın sahaya!

Dursun Özbek'ten Yusuf Demir isyanı: Bu şekilde çıkmayın sahaya!

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yabancı statüde oynayan Yusuf Demir için dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Özbek, Yusuf'un yerli sayılması gerektiğini belirterek TFF'ye çağrıda bulundu.

Spor

18.02.2024, 23:56

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Çağdaş Faktoring ile yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından Yusuf Demir konusuna değindi.

Rapid Wien'den alınan 19 yaşındaki yıldızın Türk statüsünde oynatılmamasına karşı çıkan Özbek, TFF'ye çağrıda bulundu.

Yusuf'un önemli bir oyuncu olduğunu belirten Özbek, "Yusuf Demir evladımız. Genç yaşta Avrupa'nın dikkatini çekmiş ve Barcelona gibi dünya devi takımına transfer olmuş. Her kategoride oynamış. Yusuf Demir'in Galatasaray'da olması bizim için bir kıvanç kaynağı. Böyle değerleri kulübümüze kattığımız için memnunuz. Yusuf Demir'in kurala göre Türk statüsünde sayılmadığını, milli takımımızda oynayamayacağını zaten biliyorduk. Bunu dün öğrenmedik. Türkçe konuşamayan futbolcular Türk statüsünde oynuyor. Yusuf Demir, Türk'tür. Bu durum üzücü." ifadelerini kullandı.

Okan Buruk Fenerbahçe'nin rekorunu kırmayı hedefliyor Haberi Görüntüle

DURSUN ÖZBEK: ÇIKMAYIN SAHAYA DEDİM

Geçen gün bir maç (Kasımpaşa) oynuyoruz, yeni daha taze. Esame listeleri geldi. Rakip takımın oyuncularına baktım; yöneticisine 'Sizin takım listesinde bir hata var, listeye bakınca 2 Türk görüyorum sahadaki 11'de. Yönetimi uyarın. Bu şekilde çıkmayın sahaya' dedim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading