Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dursun Özbek'ten Galatasaray'a dev müjde! Tapular teslim alındı! İşte futbol takımının yeni adresi

Dursun Özbek'ten Galatasaray'a dev müjde! Tapular teslim alındı! İşte futbol takımının yeni adresi

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray, uzun zamandır yoğun uğraş verilen Kemerburgaz arazisinin 3 ayrı parselinin üst kullanım hakkı tapusunun alındığını açıkladı

Spor

13.02.2024, 13:05

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Eyüpsultan Tapu Müdürlüğü'nde Milli Emlak’ta bulunan Kemerburgaz arazisinin 3 ayrı parselinin üst kullanım hakkı tapularını aldı.

30 yıllığına Kemerburgaz arazisinin Milli Emlak'ta bulunan parsellerinin üst kullanımının tesis edilmesi hakkının tapusunu alan Özbek, duygu ve düşüncelerini Galatasaray Televizyonu ile paylaştı.

Futbolun kuralları yeniden yazılıyor! Ofsayta yakalanmak çok zor olacak Haberi Görüntüle

DURSUN ÖZBEK: SAYIN CUMHURBAŞKANI'NA TEŞEKKÜR EDİYORUM

“Galatasaray Spor Kulübü için çok önemli bir gayrimenkul. Florya’daki tesislerimizi buraya taşımak üzere çok önceden başlattığımız bir tapu işlemini bugün sonlandırdık. Sayın Cumhurbaşkanıma, çok büyük emek veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a kulübüm ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Sevgili Eyüpsultan Tapu Müdürü Hamit Karpınar’a çok teşekkür ediyorum. Bizlere kolaylıklar gösterdiler ve süratle işlemleri gerçekleştirdiler. Bundan sonraki hamlemiz buranın geliştirilmesi yönünde olacak. Tesislerimiz çok eskiydi, yenilenmeye ihtiyacı var. Hiç vakit kaybetmeden harekete başladık. Buradaki herkese teşekkür ediyorum, bize son derece yardımcı oldular. Tapuda çalışan arkadaşların yüzde 80’i Galatasaraylı, bu da gurur verici bir şey.”

Brezilyalı forvete doping şoku! Futboldan 2 yıl men edildi Haberi Görüntüle

UEFA'dan Türkiye'ye müjde: Lig şampiyonu Devler Ligi'ne doğrudan katılacak Haberi Görüntüle

'KEMERBURGAZ, GALATASARAY’IN GELECEĞİ'

“Galatasaray Spor Kulübü için çok önemli bir gün. Buralar Galatasaray’ın geleceği. Özellikle futbol takımı ve alt yapı için çok önemli bir gayrimenkul. Süratle Florya’daki aktivitelerimizi buraya taşımayı planlıyoruz. Hafta sonu da bunlarla ilgili Genel Kurulumuz var. Bütün Galatasaraylıları bu Genel Kurula davet ediyorum. Buradaki faaliyetlerimizi yapmak için Genel Kuruldan yetki isteyeceğiz. Onların desteğine büyük ihtiyacımız var. Biz ne yaparsak yapalım hem taraftarımızın hem de Genel Kurul üyelerimizin bizi desteklemeleri lazım. Biz onlarla beraber bu işi başaracağız. Hepsine selam ediyorum, hafta sonu Genel Kurula bekliyorum.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading