Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dursun Özbek sert çıkıştı bu ayak oyunlarına gelmem!

Dursun Özbek sert çıkıştı bu ayak oyunlarına gelmem!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Yıllık olağan Genel Kurul Toplantısı'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek'in hedefinde MHK ve Fenerbahçe ile yaşanan problemler vardı.

Spor

23.01.2024, 20:37

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün yakaladığı başarıların bazılarını rahatsız ettiğini vurgulayarak, "Her şeyi planlamışlar ama geçen sene 13. bitiren takımın bu sene bu başarıyı elde edeceğini planlamamışlar. Galatasaray’ın gücünü hafife aldıkları için şimdi çareyi saha dışına çekmeye, rekabeti aşağıya indirmeye çalışıyorlar. Bu küçük ayak oyunlarına ve içinde kabadayılık geçen numaralara da gelmem" dedi.

Avusturya-Türkiye milli maçının hakemi Montella'nın memleketinden Haberi Görüntüle

"HAYALLERİMİZE ULAŞACAĞIZ"

Sezon sonu hayalleri olan şampiyonluklarına kavuşacaklarını vurgulayan Özbek, "Kulübümüz ve futbol takımımızın başarılı gidişatı bazılarının tadını kaçırmış durumda. Görüyoruz ki her şeyi planlamışlar ama geçen sene 13. bitiren takımın bu sene bu başarıyı elde edeceğini planlamamışlar. Galatasaray’ın gücünü hafife aldıkları için şimdi çareyi saha dışına çekmeye, rekabeti aşağıya indirmeye çalışıyorlar. Biz geçmişi yüzyıllara dayanan camiaların başında bulunan insanlarız. Bize emanet edilen koltukların sorumluluğu ve ağırlığı var. Galatasaray başkanı olarak ben buna uygun davranırım. Bu küçük ayak oyunlarına ve içinde kabadayılık geçen numaralara da gelmem. Sosyal medyada yaptığımız ve sadece eleştiri içeren açıklama nedeniyle, TFF, 21 gün hak mahrumiyeti ve para cezaları verdiğini öğrendim. Onlara tavsiyem şu, bizim doğruları söylememizden korkmayın kardeşim. Doğru ve adaletli olan her zaman kazanır. Türk futboluna herkes için adaleti, doğruları söyleyerek getireceğiz. Bu bizim andımızdır. Bu akşam milli maç oynayacağız. Söyleyecek çok şey var. Bu haksızlığı ve hukuksuzluğu çeşitlendirerek devam ediyorlar. Çok doluyum ama akşam Ermenistan ile maç var. Şu an için sessiz kalacağım. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun verdiği ve veremediği cezalarla ilgili konuşacağım" şeklinde konuştu.

A Milli Takım kadrosunda son dakika değişikliği: Semih Kılıçsoy ve... Haberi Görüntüle

“BANKALAR BİRLİĞİ ANLAŞMASI ÖNÜMÜZDEKİ EN BÜYÜK ENGEL DURUYOR”

"Galatasaray’ın geleceği için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyen başkan Özbek, “Seçilirken vaatlerden en önemlisi Banklar Birliği anlaşmasından çıkmaktı. Galatasaray’ın borç sarmalarından kurtulması gerekiyor. Üretme kabiliyetini hızlı bir şekilde geliştirmemiz gerekiyor. Bunun bir tek yolu var. Faaliyet dışı projeleri üretip, gelirleri arttırarak yapmamız gerekiyor. Bunların dışında uygulamaya çalıştığımız dijital projeler var. Finansal anlamada Bankalar Birliği anlaşması önümüzdeki en büyük engel duruyor. Yapıldığında gerekli olan bir anlaşmaydı. Bugün yaptığımız işler için çıkmamız gerekiyor” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading