Yandex Metrica

Dursun Özbek kararını verdi! Galatasaray'da sürpriz gelişme

Dursun Özbek kararını verdi! Galatasaray'da sürpriz gelişme

Son dakika haberleri... Mevcut Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın seçim kararı almasının ardından gözler Dursun Özbek'e çevrilmişti. Aday olması beklenen eski başkan, camiayı şok etti.

Spor

30.01.2024, 01:26

2022 Mali Genel Kurulu'nda idari yönden ibra edilmeyen Galatasaray Başkanı Burak Elmas, tüzük gereği seçim kararı alacaklarını açıklamıştı.

Kısa süre içerisinde adaylığını duyuran Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'ndan sonra gözler Dursun Özbek'e çevrilmişti.

Daha önce kulüp başkanlığı görevini üstlenen Özbek, camianın önde gelen üyelerinin ısrarına rağmen olumsuz geri dönüş yaptı.

Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı geçiyor? Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı... Haberi Görüntüle

REZAN EPÖZDEMİR DURSUN ÖZBEK'İ AÇIKLADI

Galatasaray'daki başkan yardımcılığı görevinden geçtiğimiz aylarda istifa eden Rezan Epözdemir, Dursun Özbek'in aday olmayacağını itiraf ederek, "Dursun Özbek'i çok sayar ve severim. Kendisinin avukatlığını da yapıyorum. Hemen hemen her gün kendisiyle konuşuyorum. Bana önümüzdeki seçimde aday olmayacağını söyledi. Dolayısıyla benim de onun listesinde olma gibi bir durumum söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı.


 


Loading