Yandex Metrica

Dursun Özbek hocasını belirledi: İki efsaneden biri Galatasaray'a gelecek

Dursun Özbek hocasını belirledi: İki efsaneden biri Galatasaray'a gelecek

Galatasaray'ın başkan adaylarından Dursun Özbek, camianın iki efsane ismiyle görüşme gerçekleştirdi. Dursun Özbek, başkan seçildiği takdirde iki isimden birisini Galatasaray'a hoca yapacak.

Spor

23.01.2024, 22:09

Galatasaray'da gözler 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimlerinde çevrildi. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek, başkanlık için yarışacak. İki aday da mevcut teknik direktör Domenec Torrent'le çalışmayı düşünmüyor.

Fenerbahçe'nin yıldızı Batshuayi Ada yolcusu! Transfer şartları ortaya çıktı Fenerbahçe'nin yıldızı Batshuayi Ada yolcusu! Transfer şartları ortaya çıktı Haberi Görüntüle

OKAN BURUK VE FATİH TERİM GÜNDEMDE

Yabancı hocaya karşı olan ve önceliğini yerli isimlere veren Dursun Özbek, kafasındaki isimleri netleştirdi. Önceliğini Türk teknik direktör olarak belirleyen Dursun Özbek ve ekibi için Okan Buruk ismi ön planda. Dursun Özbek’in geçen hafta telefonda görüştüğü Fatih Terim de ihtimaller arasında yer alıyor. 

Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi, nereden alınır? Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi,... Haberi Görüntüle

HAMAMCIOĞLU'NUN GÖNLÜ YABANCIDAN YANA

Diğer başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu ise üyeler ile yaptığı online toplantıda 5 teknik direktör adayı ile ön görüşme yaptıklarını açıkladı. Eşref Hamamcıoğlu, başkan seçilmesi halinde takımı yabancı bir teknik adama emanet etmeyi planlıyor.

Galatasaray, 11 Haziran’da yapılacak seçim ile 39. başkanını belirleyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading