Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dünyaca ünlü teknik direktörden itiraf: Fenerbahçe'yi neden reddettiğini açıkladı

Dünyaca ünlü teknik direktörden itiraf: Fenerbahçe'yi neden reddettiğini açıkladı

İngiliz ekiplerinden Fulham Menajeri Marco Silva geçen sezon Fenerbahçe ile anlaşmak üzereyken teklifi neden reddettiğini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:19

İngiltere'de Championship ekiplerinden Fulham'ı şampiyon yaparak Premier Lig'e çıkaran Portekizli teknik direktör Marco Silva'dan Fenerbahçe' itirafı geldi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile imza aşamasına gelen hatta sarı-lacivertli takımın kapısından dönen Marco Silva, Fulham'ın sahibi Shahid Khan ile konuştuktan sonra Championship ekibi ile sözleşme imzaladı.

Galatasaray durdurulamıyor! Sarı kırmızılı ekip puanını 81'e çıkardı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE İLE İMZA AŞAMASINA GELDİ

Marco Silva, İngiltere'ye gitmeden önce Haziran 2021'de Fenerbahçe ile imzaya yaklaştığını, "Fenerbahçe için çantam kapıda hazır bekliyordu. Daha sonra Fulham'da insanların, bana ve yardımcılarıma yaklaşımı, projeyi sunma şekilleri ve kulüpten bildiklerim ile birlikte farklı bir karar vermemi sağladı." sözleriyle açıkladı.

Feyyaz Uçar'dan TFF'ye Semih Kılıçsoy tepkisi: 'Oyuncumuza yapılanın mobbing olduğunu... Haberi Görüntüle

İNGİLİZLER AKLINI ÇELDİ

44 yaşındaki Marco Silva, Fenerbahçe'ye 'Evet' demeden önce Fulham'ın sahibi Khan ile Portekiz'de görüştü. Fulham'ın sahibi Khan'ın sözlerinden ve projesinden etkilenen Marco Silva, Avrupa kupalarında mücadele edecek Fenerbahçe'yi reddetti.

Süper Lig'de transfer savaşı! Salih Uçan ezeli rakibe mi gidiyor? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'Yİ NEDEN REDDETTİĞİNİ AÇIKLADI

Portekizli çalıştırıcı Marco Silva, Fulham'la anlaşmasını, "İnsanların bana ve ekibime yaklaşımı, gösterdikleri proje ve kulübü tanımam farklı karar vermeme neden oldu." bu sözlerle ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading