Yandex Metrica

Dünyaca ünlü hoca açıkladı! Fenerbahçe'ye gelmek için şart koştu

Dünyaca ünlü hoca açıkladı! Fenerbahçe'ye gelmek için şart koştu

Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Joachim Löw, Alman medyasına konuştu. Fenerbahçe'den teklif aldığını doğrulayan Löw, 'Şartlarımı sundum. Ancak bu şartların kabul görmesi halinde görevi kabul edebilirim' dedi.

Spor

23.01.2024, 18:36

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un itakımın başına getirmek için yoğun çaba harcadığı Joachim Löw, Alman medyasına konuştu. 

Sarı-lacivertli kulüpten teklif aldığını doğrulayan 61 yaşındaki Löw, "Şartlarımı sundum. Ancak bu şartların kabul görmesi halinde görevi kabul edebilirim" şeklinde konuştu.

2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak? TFF 1. Lig play- off tarihleri açıklandı! 2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak?... Haberi Görüntüle

'EN BÜYÜK ENDİŞEM İMAJ KAYBI'

Sabah'ın aktardığı bilgiye göre; aslında en büyük hayalinin İspanya'da çalışmak olduğunu vurgulayan Joachim Löw, "Kafamdan geçen takımın profillerine Leipzig gibi proje kulüpleri uyuyor. En büyük endişem; olası bir imaj kaybı. Fenerbahçe'ye 'Evet' dediğim takdirde İstanbul'a dünya şampiyonu unvanıyla gideceğim. Ancak olası bir başarısızlık imajımı zedeler. Bu nedenle belli koşullar öne sürdüm" dedi.

Trabzon'da 5 gollü maç: Bordo mavililer rövanş için avantajlı Trabzon'da 5 gollü maç: Bordo mavililer rövanş için avantajlı Haberi Görüntüle

FUTBOLUN PATRONU OLMAK İSTİYOR

Joachim Löw'ün Fenerbahçe'ye sunduğu şartlardan en önemlisi; tek başına futbolun sorumluluğunu üstlenmek. Alman teknik adamın bu şartı, U-11'den A takıma kadar tüm birimleri kapsıyor. Ayrıca kendi scout ekibini getirmeyi şart koştu.

Golden Boy 2024 adayları açıklandı: Litede 3 Türk isim var! Golden Boy 2024 adayları açıklandı: Litede 3 Türk isim var! Haberi Görüntüle

5-6 TAKVİYE

Alman çalıştırıcı, transfer de istiyor ancak büyük bir değişim yanlısı değil. 5-6 nokta isimle takımın istenilen düzeye geleceğine inanıyor.Taraflar burada fikir birliğine varamıyor. Çünkü Löw'un talebi kabul görürse yönetimin çalıştığı menajerlik şirketi devre dışı kalacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading