Yandex Metrica

Dünya gündemine bomba gibi oturdu! Gerard Pique'nin görüntüleri ortaya çıktı

Dünya gündemine bomba gibi oturdu! Gerard Pique'nin görüntüleri ortaya çıktı

Son dakika haberleri... Barcelona'nın stoperi Gerard Pique'nin İspanya Futbol Federasyonu ile yaptığı telefon görüşmesi basına sızdırıldı. Skandal anlar büyük tepki çekti.

Spor

23.01.2024, 19:09

İspanya La Liga'da yolsuzluk skandalı yaşanıyor. Barcelona'nın yıldız oyuncusu Gerard Pique ve İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales arasında geçen konuşma olay yarattı.

El Confidencial'in ifşa ettiği olayda yıldız futbolcu Gerard Pique’nin sahibi ve CEO’su olduğu Kosmos şirketi, İspanya Süper Kupası’nın Suudi Arabistan’da düzenlenmesi için federasyon başkanı Rubiales ile iletişime geçti.

Pique’nin şirketinin her yıl için Suudi yetkililerinden 6 milyon euro komisyon alıyor olması ve başkan Rubiales'in federasyon ile kulüplerin çok daha az kazanmasına karşın bu anlaşma için çok istekli bir şekilde aracılık yapması yolsuzluğu ortaya çıkardı.

Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Haberi Görüntüle

PİQUE AÇIKLADI: BU TAMAMEN PARA MESELESİ

Konuşmaların deşifre edilmesiyle birlikte Gerard Pique, twitch canlı yayınında konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Pique’nin Rubiales ile arasındaki konuşmada, "Rubi, bu tamamen para meselesi. Real Madrid 8 istiyorsa 8 ver. O zaman Barça’ya da 8 verirsin. 3. kulüp 2, 4. kulüp 1 milyon Euro olur. Hepsi 19 eder. Federasyonun da 6 alır. Suudi Arabistan’a gideriz ve işimizi yaparız. Eğer Real Madrid’i ikna edemezsen bu iş olmaz" ifadelerini kullanıyor.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı Cumartesi mi, ne zaman? FB-BJK maçı saat kaçta? Fenerbahçe - Beşiktaş maçı Cumartesi mi, ne zaman? FB-BJK maçı... Haberi Görüntüle

PİQUE: ÖZÜR DİLEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

“Kosmos isimli şirketimizden gurur duyuyorum. UEFA’da, İspanya’da, La Liga’da ortaklıklarımız var ve devam ediyor. Yakında emekli olmayı da düşünmüyorum. En kısa sürede sahaya dönüp önümüzdeki Real Sociedad maçında oynamak istiyorum. Bu olaylar birkaç yıl daha oynamak için bana motivasyon veriyor. Aktif olarak oynayan bir futbolcunun böyle bir işi yapmasının doğru olmadığını biliyorum ama bunun için özür dilemeyi de düşünmüyorum. Bu konuda herkesin başka fikri olabilir, benimkiler böyle. Kosmos’a sadece para kazanmak için iş yapmadım. Bildiğiniz gibi çok iyi bir hayatım oldu, tüm hayatımı kanepeye uzanıp bir şey yapmadan geçirebilirim. Yaşadığımız toplumda üretip para kazanmak başarı sayılıyor, ben de bunu yapmayı seviyorum.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading