Yandex Metrica

Sitede Ara

Dünya futboluna damga vuracak teklif! Cristiano Ronaldo için kesenin ağzını açtılar

Dünya futboluna damga vuracak teklif! Cristiano Ronaldo için kesenin ağzını açtılar

Son dakika haberleri... Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en başarılı futbolcuları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo, İngiltere'den ayrılıyor.

Spor

23.01.2024, 18:57

İngilter'de mutsuz olan Cristiano Ronaldo'nun gelecek sezon Manchester United'da olmayacağı öğrenildi.

Yaz transfer döneminde Juventus'tan gelerek 13 sene sonra Premier Lig'e dönen Portekizli yıldız, sportif direktör Ralf Ranginck yaşadığı problemler nedeniyle ayrılmak istiyor. 

Fransız basınına göre kadrosunda Lionel Messi'yi bulunduran PSG, Ronaldo'yu transfer ederek dünya futboluna damga vurmuş iki ismi aynı takımda bulundurmayı hedefliyor.

Avrupa'ya kaç takım gönderiyoruz? Avrupa'ya kaç takım gönderiyoruz? Haberi Görüntüle

RONALDO AYRILMAK İSTİYOR

Kariyerinde Portekiz, İtalya, İspanya ve İngiltere gibi dev takımların olduğu ülkelerde futbol oynayan 37 yaşındaki yıldızın son dönemlerini Fransa'da geçirmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Bu sezon Manchester United ile 30 maçın 27'sinde ilk 11'de yer alan Cristiano Ronaldo, 15 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nden elenerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan PSG'nin Ronaldo'ya senelik 25 milyon Euro maaş teklif ederek sezonun transfer imzasını gerçekleştireceği iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading