Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dünya devi Arda Güler'i transfer ediyor! Serbest kalma maddesini ödeyecekler

Dünya devi Arda Güler'i transfer ediyor! Serbest kalma maddesini ödeyecekler

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler'in sürpriz bir şekilde transfer olacağı iddia edildi. Fransız devi Türk yıldız için serbest kalma maddesini ödemeyi planlıyor.

Spor

23.01.2024, 19:33

Fenerbahçe'nin son yıllardaki en yetenekli isimlerinden olan Arda Güler, Avrupa devlerinin radarında olmaya devam ediyor.

Geçen sezonun devre arasında Sarı-lacivertlilerle sözleşmesini 3 sene daha uzatan 17 yaşındaki genç yetenek, kısa sürede gösterdiği performansla kendine hayran bırakmıştı.

Yönetimle yaptığı anlaşma gereği sözleşmesinin ilk senesine 20 milyon Euro, ikinci senesine 25 milyon Euro ve son senesine ise 30 milyon Euro'ya serbest kalır maddesini ekleten Arda'nın bu yaz takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.

Tarihi kongre öncesi Ali Koç harekete geçti! Fenerbahçe'yi 2 kritik... Haberi Görüntüle

PSG ARDA GÜLER'İ İSTİYOR

Fransa Ligue 1 ekibi PSG, Arda Güler'in sözleşmesinde yazan serbest kalma maddesini fırsat bularak oyuncunun ailesiyle temasa geçti.

Arda'ya sıcak ilgi gösteren Avrupa devinin, 17 yaşındaki yıldızı kadrosuna katmak için görüşmelere başlayacağı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin takımdan ayrılmasını istemediği Arda ile bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un hazırlık maçlarında şans verdiği Türk futbolcunun performansı büyük alkış toplamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading