Yandex Metrica

Djokovic kaybedince ağlayarak raketini parçaladı! Medvedev ise zafer çığlıkları attı

Djokovic kaybedince ağlayarak raketini parçaladı! Medvedev ise zafer çığlıkları attı

Son dakika haberleri... Sırp tenisçi Novak Djokovic, Rus rakibi Danii Medveev'e ABD açık finalinde 3-0 mağlup olunca raketini parçalayarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Spor

28.02.2024, 19:03

ABD Açık'ta sezonun en önemli final maçında Rus raket Danii Medvedev sürprize imza atarak güçlü rakibi Novak Djokovic 3-0 yenerek şampiyon oldu.

İlk Grand Slam zaferine imza atan Medvedev, gözyaşlarına boğulan Djokovic' e moral vererek, " Bu fikrimi daha önce kimseye söylemedim ama şimdi dile getiriyorum. O bu sporun en büyük şampiyonu" ifadelerini kullanarak Sırp tenisçiye moral verdi.

Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Haberi Görüntüle

MEDVEDEV: KUPAYI KARIMA VERECEĞİM

Final maçının evlilik yıl dönümüne denk geldiğin aktaran Rus raket, "Bugün karımla evlilik yıldönümümüz ama hediye alacak vaktim olmadı. Bu nedenle maçı kazanmam gerektiğini düşündüm ve şimdi kupayı eşim Dasha'ya vereceğim" dedi.

Jayden Oosterwolde sakatlığında son durum: Sahalara geri mi dönüyor? Jayden Oosterwolde sakatlığında son durum: Sahalara geri mi dönüyor? Haberi Görüntüle

DJOKOVİC ÖNCE AĞLADI SONRA RAKETİNİ PARÇALADI

Avustralya Açık, Roland Garros ve Wimbledon'u kazandıktan sonra ABD Açık'ı da kazanarak tarihte bir sezonda 4 Grand Slam'ı kazanan üçüncü isim olmayı başaramayan Sırp tenisçi, Rus rakibi Medvedev karşısında zor anlar yaşayınca sinirden raketini parçaladı.

Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Haberi Görüntüle

MEDVEDEV'İ TEBRİK ETTİ

Finali kaybetmesine rağmen rakibini tebrik eden Djokovic, "Gerçekten kendisi harika bir maç çıkardı. Şu anda Grand Slam şampiyonluğu unvanını hak eden biri varsa o da Medvedev" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading