Yandex Metrica

Diego Lugano duyurdu: Alex de Souza o takımın teknik direktörü oluyor!

Diego Lugano duyurdu: Alex de Souza o takımın teknik direktörü oluyor!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Lugano, Brezilya'da yaptığı açıklamada eski takım arkadaşı Alex de Souza'nın yeni adresini itiraf etti.

Spor

20.03.2024, 12:38

Fenerbahçe'nin efsan eoyuncularından olan Diego Lugano, Alex de Souza hakkında flaş bir açıklamada bulundu.

Şu an Sao Paulo'da sportif direktör olarak hizmet veren Uruguaylı eski futbolcu, Fenerbahçe'de birlikte oynadığı Alex de Souza'nın yeni görevini duyurdu.

Brezilya'da katıldığı bir podcast yayınında konuşan Lugano,  Alex'in Sao Paulo teknik direktörü olacağını, Rogerio Ceni'nin ise 2022 Dünya Kupası sonrası Brezilya Milli Takımı'nın başına geçeceğini itiraf etti.

Fenerbahçe'nin yıldızı Batshuayi Ada yolcusu! Transfer şartları ortaya çıktı Fenerbahçe'nin yıldızı Batshuayi Ada yolcusu! Transfer şartları ortaya çıktı Haberi Görüntüle

DIEGO LUGANO'DAN ALEX AÇIKLAMASI

Alex, her zaman iyi referansı olan biriydi. Çok akıllı bir adamdı. Çalıştığı takımlarda, entelektüel kimliği ile farklılığını göstermiş biri, futbolu seviyor. Herhangi bir takıma teknik adamlık yapma yeteneğine sahip. Sao Paulo'nun sevdiği türden bir hoca değil. Onlar, saha kenarında bağıran, taraftara jest yapan hocaları seviyor. Medya da bunu seviyor. Takımın çok çalıştığını, bir teknik direktörün futbola dair çok fazla şey bildiğini düşünün. Alex böyle biri. Başka bir profili var. Güçlü bir kişiliğe sahip. Genç oyunculara da aktaracağı çok şey var. Umarım Sao Paulo'da kalır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading