Yandex Metrica

Devrim Özkan'dan Icardi açıklaması! Galatasaraylı yıldızla görüntülendi!

Devrim Özkan'dan Icardi açıklaması! Galatasaraylı yıldızla görüntülendi!

Son dakika haberleri... Dizi oyuncusu Devrim Özkan ve Mauro Icardi'nin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Genç güzel çıkan iddialara açıklık getirdi. Devrim Özkan ve Mauro Icardi aşk mı yaşıyor?

Spor

04.03.2024, 07:30

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Ivardi ve Devrim Özkan'ın yan yana görülmesi aşk iddialarını arttırmıştı.

Wanda Nara'dan ayrılan Icardi'nin Türk güzelle yeni bir aşka yelken açtığı belirtilmişti.

'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin başrol oyuncusu Devrim Özkan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir süredir aşk yaşadığı ileri sürülen Torreira ve aralarında Icardi'nin de yer aldığı arkadaş grubu ile birlikte olduğu karesini yayınlamıştı. 

Lazio'nun yıldızının yeni takımı belli oldu! İmzalar atıldı Lazio'nun yıldızının yeni takımı belli oldu! İmzalar atıldı Haberi Görüntüle

DEVRİM ÖZKAN'DAN ICARDİ AÇIKLAMASI

Hazine filminin gala gecesine katılan Devrim Özkan, muhabirlerin yönelttiği "Icardi ile aşk mı yaşıyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.

Sessizliğini bozan Özkan, "Hepimiz arkadaşız. Gala için geldim, bu konuyu konuşmayalım. İnsanlar arkadaş olabilir" dedi.

Daha sonra sorulan "Galatasaray taraftarları sizi 'yenge' olarak görmeye başladı. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ise "Kim sizin yengeniz olur bilemem. Ben 'Hazine' filmi için geldim" yanıtını verdi.

Devrim Özkan, Galatasaray-Kastamonuspor maçını tribünden izleyerek dikkat çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading