Dev şampiyona Sakarya'da yapılacak
Son dakika haberleri... Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Wushu Geleneksel Türkiye Şampiyonası Sakarya'da gerçekleştirilecek.
Spor
02.12.2021, 15:48 02.12.2021, 15:56

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Wushu Geleneksel Türkiye Şampiyonası, Sakarya'da düzenlenecek.
Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Serdivan Spor Salonu'nda 15-17 Aralık'ta gerçekleştirilecek organizasyonda sporcular, "minikler", "yıldızlar", "gençler", "büyükler" ve "kıdemliler" kategorilerinde mücadele edecek.
Sporcuların geleneksel ile taklit stillerinde hem silahlı hem de silahsız olarak becerilerini sergileyeceği organizasyonda, salgın tedbirleri kapsamında salona girişlerde sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları uygulanacak.
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!