Yandex Metrica

Dev kapışma! Galatasaray'la Fenerbahçe Sambacı için karşı karşıya

Dev kapışma! Galatasaray'la Fenerbahçe Sambacı için karşı karşıya

Victor Nelsson'un Sevilla'ya transfer olma ihtimalini değerlendiren Galatasaray, Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Brezilyalı stoper için harekete geçti.

Spor

04.04.2024, 16:01

Danimarkalı savunmacı Victor Nelsson ile Sevilla arasındaki aşk yeniden alevlenince, Galatasaray'da stoper operasyonu için düğmeye bastı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından harekete geçen Galatasaray, transfer gündemine Fluminense'de forma giyen Brezilyalı stoper Nino'yu aldı.

Milli stoperden Bundesliga'da müthiş gol: Takımının galibiyetinde önemli rol oynadı Milli stoperden Bundesliga'da müthiş gol: Takımının galibiyetinde önemli rol oynadı Haberi Görüntüle

NİNO AYRILMAK İSTİYOR

Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan 25 yaşındaki savunmacı, artık Avrupa'da oynamak istediğini hem kulübüne hem de menajerlik şirketine iletti. Bfrezilyalı futbolcunun bu isteğini fırsata çevirmek isteyen Galatasaray, Fenerbahçe'nin de listesinde yer alan savunmacıyı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Haberi Görüntüle

MALİYET ARAŞTIRMASI YAPILDI

Brezilya kulübü, 25 yaşındaki savunmacı 6-7 milyon Euro bandında bonservis bedeli istiyor. Nelsson'un satışından 25 milyon Euro civarında bir gelirbekleyen Galatasaray, bu paranın bir kısmıyla Nino'yu kadrosuna katacak. 

Portekiz basını yazdı: İşte Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında görev yapacak yabancı hakemler Portekiz basını yazdı: İşte Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında görev yapacak... Haberi Görüntüle

6 KEZ MİLLİ OLDU

Fluminense'de Genç yaşında kaptanlık pazubandı takan ve 6 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen Nino, 1.88'lik boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading