Yandex Metrica
SON DAKİKA
Derbideki görüntüsü olay olmuştu! Eski milli futbolcu Arda Turan'a seslendi: Futbolu bırak

Derbideki görüntüsü olay olmuştu! Eski milli futbolcu Arda Turan'a seslendi: Futbolu bırak

Son dakika haberleri... Fenerbahçe - Galatasaray derbisindeki son görüntüsüyle gündem olan Arda Turan'a eski milli takım arkadaşı Nihat Kahveci futbolu bırakmasını önerdi.

Spor

23.01.2024, 19:07

Galatasaray'dan sezon sonu ayrılması beklenen Arda Turan'a eski futbolcu Nİhat Kahveci'den "futbolu bırak" çağrısı geldi.

Derbideki kilolu ve isteksiz haliyle dikkat çeken 35 yaşındaki yıldıza seslenen Kahveci,  "Arda Turan’a da çok haksızlık etmeyelim. Çok sevdiğim bir kardeşimdir. Türkiye’nin en değerli oyuncularından biridir. Yaptıkları da ortada. Arda artık çok zorlama, futbolu bırak. Futbol da seni bıraktı zaten. Görüntü bu." ifadelerini kullanarak Arda'nın eskisi gibi iyi oynayamayacağını belirtti.

Son dakika... Beşiktaş'ta şok: Penaltı atışında çift dokunuş gole mal... Haberi Görüntüle

NİHAT KAHVECİ: BEKLENEN ARDA DEĞİL

Nutspor'a konuşan Nihat Kahveci, Arda'nın beklenen Arda olmadığını söyleyerek "Sakatlıklar sonrası dönüyorsun ama beklenen Arda değilsin. Bazen bırakmak, bırakmamaktan daha iyidir. O kadar çok eleştiri alıyor ki, bırakması onun hayrına. Ruh halini de iyi görmüyorum. Mutsuz bir Arda performans veremez. Barcelona’da hat-trick yapmış, Atletico Madrid’de banko oynamış Arda derbide 83.dakikada oyuna giriyor. Ben, Beşiktaş dönemimde elimden geleni yapmaya çalıştım, sakatlıklar sonrası ‘Bırakıyorum’ dedim ve bıraktım. Bırakmayı da bilmek lazım" görüşlerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading