Derbide tansiyon zirve yaptı: Osimhen çılgına döndü!

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Beşiktaş’a 2-1 mağlup olan Galatasaray’da, maç sonu olaylı dakikalar yaşandı. Derbi sonrası Beşiktaşlı taraftarlarla gerginlik yaşayan Victor Osimhen’i takım kaptanı Muslera güçlükle sakinleştirdi. Yaşananlar sosyal medyada geniş yankı buldu.
Tüpraş Stadyumu’nda oynanan derbide Beşiktaş, sezona damgasını vuran Galatasaray’a karşı etkili bir oyun sergileyerek sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla siyah-beyazlılar 47 puana yükselirken, sarı-kırmızılılar 71 puanda kaldı ve sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı.
TANSİYON YÜKSELDİ
Maçın ardından ise saha içinde tansiyon bir hayli yükseldi. Galatasaray’ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, Beşiktaşlı taraftarların tribünden yönelttiği tezahüratlara sert tepki gösterdi. Sinirlerine hâkim olamayan Osimhen, sözlü karşılık verdiği taraftarlara dönerek liderlik vurgusu yapıp defalarca “1” işaretiyle kendini gösterdi.
MUSLERA SAKİNLEŞTİRDİ
Gerilimin büyümesini engellemek isteyen tecrübeli kaleci ve takım kaptanı Fernando Muslera, Osimhen’i güçlükle sakinleştirerek soyunma odasına götürdü. O anlar kameralara da yansıdı ve kısa sürede sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.
Diğer