Yandex Metrica

Derbi sonrası Rıdvan Dilmen'den olay sözler: Şımarmasın

Derbi sonrası Rıdvan Dilmen'den olay sözler: Şımarmasın

Son dakika haberleri... Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından TRT yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray2ın

Spor

23.01.2024, 18:11

Süper Lig'in 10.haftasında Beşiktaş, evinde Galatasaray'ı 2-1 devirerek haftayı mutlu kapattı.

Mücadeleyi TRT'de yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Fatih Terim, 'baskı yeriz, gençlerle çıkarız bu baskıdan' falan dedi maçtan önce, öyle düşünmüş ama gençler 25 dakika çıkamadı baskıdan." ifadelerini kullandı.

İki takımın da oyuncu değişikliği yapmakta geç kaldığını aktaran Dilmen, "İlk yarı inanılmaz tempoda oynadı. Yorgunluk oldu, değişikliklerde geç kalındı. Psikolojik şartların çok daha önemli olduğu bir müsabakaydı. Beşiktaş, 4-2-3-1 oynadı. Pjanic, Josef'in yanında oynadı. Daha önce klasını gördük ama ilk kez mücadelesini gördük, efor sarfetti" dedi.

Çin'de avantaj Max Verstappen'in! Pole pozisyonunu kaptı Çin'de avantaj Max Verstappen'in! Pole pozisyonunu kaptı Haberi Görüntüle

RIDVAN DİLMEN: ŞIMARMASIN

"Galatasaray, klasik 4-3-3, top rakipteyken 4-1-4-1'e döndü. Ben bugün Kerem'i beğendim daha çok gol attığı maçlar da vardı ama mesela bugün iyiydi. Kerem, 8 senedir Galatasaray'da oynuyormuş gibi rahat. Yeter ki şımarmasın. 3. Lig'den gelip, Galatasaray'da oynamak kolay değildir."

Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Haberi Görüntüle

'DİAGNE KÖTÜYDÜ'

İlk 11'de oynayan Diagne, Beşiktaş'ın işini gördü. Necip ve Vida'yı çok zorlamadı. Cicaldau papatya falı gibi bir var, bir yok. Savunma oyuncularını da beğendim Galatasaray'ın. Diagne'yi duran toplarda üstünlük sağlamak ve ileride top tutsun diye oynattı ama takımı eksik oynattı. Halil Dervişoğlu, Beşiktaş savunmasını daha çok zorlardı. Sporting Lizbon'daki oyuncular gibi bir futbolcu."

Ve büyük heyecan başlıyor! İşte Türkiye Kupası'nda yarı final programı... Ve büyük heyecan başlıyor! İşte Türkiye Kupası'nda yarı final programı... Haberi Görüntüle

'SERGEN YALÇIN'A HELAL OLSUN'

"Kazanan haklıdır. Kaybeden için çok bir şey değildir ama çok önemli bir maçtı. Galatasaray için 1 puan fena olmazdı. Ersin'i de mutlaka yabancı ekipler takip ediyorlardır. Sergen Yalçın'a da helal olsun, her babayiğidin harcı değildir geçen sezona Ersin ile başlamak. Ersin, sağ tarafı boş bıraktı biraz, zarf attı. Ortada durmadı. Ben Ersin'in sağ tarafına atlayacağını biliyordum."

Trabzonspor elini çabuk tuttu! Bir transfer daha şimdiden bitti Trabzonspor elini çabuk tuttu! Bir transfer daha şimdiden bitti Haberi Görüntüle

'UMUT MERAŞ VE NECİP ŞAŞIRTTI'

"Beşiktaş, ideale yakın ilk 11'iyle oynadı. Beşiktaş için iki sürpriz isim vardı; Umut ve Necip. İkisi de maçın en iyi oyuncularındandı. Umut'un bu kadar tempolu oynamasını beklemiyordum. Beşiktaş'ta Batshuayi, Ghezzal, Alex Teixeira şu an tam formlarında değil. Batshuayi'ye çok yük bindi, yorgunluk belli oluyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading