Yandex Metrica
SON DAKİKA
David Beckham Galatasaraylı yıldıza kafayı takmıştı! Transferin bitmesi an meselesi

David Beckham Galatasaraylı yıldıza kafayı takmıştı! Transferin bitmesi an meselesi

Galatasaray Fatih Terim ile yollarını ayırmıştı. Takımın başına Domenec Torrent'i getiren sarı-kırmızılıların transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Teklif gelen oyuncuların satılmasına sıcak bakılan sarı-kırmızılı takımda, DeAndre Yedlin'in David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami ile görüştüğü ortaya çıktı.

Spor

23.01.2024, 18:41

Süper Lig'de umduğunu bulamayarak zirvenin gerisinde kalan Galatasaray yeni bir yapılanmaya gidiyor. Fatih Terim ile yollarını ayıran sarı-kırmızılılar, Domenec Torrent'i takımın başına getirdi.

Galatasaray'ın radarına girmişti! Rafa Silva transferi için açıklama geldi Haberi Görüntüle

GELEN TEKLİFLER DEĞERLENDİRMEYE ALINDI

Transfer çalışmalarına da devam eden Galatasaray'da gelecek oyuncular kadar gidecek oyuncular da büyük önem taşıyor. Son olarak Gustavo Assunçao'nun sözleşmesini fesheden sarı-kırmızılı takım, gelen teklifleri de değerlendirmeye aldı.

Zaniolo'nun aşkı depreşti! Asla gitmeyeceği takımı da açıkladı Haberi Görüntüle

DAVİD BECHAM'IN SAHİBİ OLDUĞU İNTER MİAMİ DEANDRE YADLİN İLE GÖRÜŞÜYOR

ABD basınında yer alan haberlerde, David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'nin Galatasaraylı futbolcu DeAndre Yedlin ile görüştüğü iddia edildi. Ayrıca 28 yaşındaki ABD'li oyuncunun, sarı-kırmızılı takımdan her an ayrılabileceği ve Miami ile sözleşme imzalayabileceği kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading