Yandex Metrica

Daniel Guiza'dan yıllar sonra gelen itiraf: Barcelona transferi...

Daniel Guiza'dan yıllar sonra gelen itiraf: Barcelona transferi...

Fenerbahçe'nin rekor transferle renklerine kattığı Daniel Guiza, yıllar sonra Barcelona ile görüştüğünü itiraf etti.

Spor

23.01.2024, 20:28

İspanya basınından Relevo'ya kariyerinin satır başlarını aktaran Daniel Guiza, Fenerbahçe transferini ve daha birçok detayı açıklığa kavuşturdu.

Aragones'in hayatında ayrı bir yeri olduğunu belirten Guiza: "Luis Aragones benim babam. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda beni takıma dahil ederek büyük bir cesaret gösterdi. Milli takımı bir adım öteye taşıyan da buydu. Aragones hakkında bir şey söylemeyeceğim çünkü onu hatırladıkça duygulanıyorum. Onunla ilgili harika anılarım var. Benim için çok özel bir insandı. Kariyerimdeki gelişimi onun sayesinde yaşadım." ifadelerini kullandı.

Kıl payı kaçtı! Muslera'nın elleriden  kayıp gitti Kıl payı kaçtı! Muslera'nın elleriden kayıp gitti Haberi Görüntüle

GUARDIOLA BENİ İSTİYORDU

Fenerbahçe transferi öncesinde Barcelona ile görüştüğünü aktaran İspanyol yıldız: "Guardiola ve Barcelona istiyordu. Onlarla sözleşme imzalama şansım vardı ama bir şeyler ters gitti. Oyuncular beni rakip olarak mı gördü bilmiyorum ama takımda çok fazla güce sahip olan insanlar vardı. Sonrasında Barcelona'ya imza atmadım ve Fenerbahçe'ye gittim. Orada da Luis Aragones'le çalışma şansım oldu." açıklamasında bulundu.

Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak Haberi Görüntüle

KARİYERİMİN EN ZOR ANI

2010 Dünya Kupası kadrosunda yer almamasından dolayı yaşadığı hayal kırıklığını dile getiren Daniel Guiza: "Kariyerimin en zor anlarından birisi 2010'daydı. Vicente Del Bosque, 2010 Dünya Kupası için kadroyu açıklamıştı ve ben yer almıyordum. Nedenini bilmiyorum. Eleme maçlarında oynamıştım ama aramızda hiçbir şey yoktu." sözleriyle röportajı tamamladı.

Hasan Arat'tan yabancı hakem yorumu: Biz de istiyoruz Hasan Arat'tan yabancı hakem yorumu: Biz de istiyoruz Haberi Görüntüle

DANIEL GUIZA'NIN FENERBAHÇE KARİYERİ

2008/09 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Daniel Guiza, 2011/12 sezonunda takımdan ayrılmıştı. Sarı-lacivertli formayla 98 maçta süre alan Guiza, 35 gol ve 21 asistle oynamıştı.

42 yaşındaki oyuncu, kariyerini İspanya 5. Lig takımı CD Rota'da sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading