Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cüneyt Çakır'ın hayatı film olacak! İşte yayınlanacağı platform ve tarih!

Cüneyt Çakır'ın hayatı film olacak! İşte yayınlanacağı platform ve tarih!

Son dakika haberleri... Türk futbol tarihinin unutulmaz hakemleri arasında yer alan ve geçen sezon emekli olan Cüneyt Çakır'ın hayat hikayesi beyaz perdeye iniyor.

Spor

23.01.2024, 20:02

Geçen sezon hakemliği bırakan Cüneyt Çakır'ın hayatı film olacak.

tv100'den Mehmet Batuhan Ağır'ın haberine göre; Çakır'ın hakemliğe başlama serüveni başta olmak üzere, Süper Lig’e çıkışı, yönettiği derbiler, uluslararası alandaki zirve maçları gibi birçok konunun ele alınacağı bu belgeselde eski hakemler, teknik direktörler ve futbolcuların konuk olacağı öğrenildi.

Merakla beklenen belgeselin yayınlanacağı platformun dijital bir mecra olacağı ve tarihinin kısa sürede açıklanması bekleniyor.

A Milli Takım'ın 19 Kasım'da Gaziantep'te oynayacağı Çekya maçını 5 dakikalığına yönetecek olan Cüneyt Çakır'ın jübile yapacağı açıklanmıştı.

Son zamanların en başarılı Türk hakemi olarak dünya çapınca üne sahip olan Çakır, 2015 yılında Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona’nın 3-1 kazandığı Juventus karşılaşmasını yöneterek Türk futbol tarihine geçmişti.

2 kez Dünya Kupası'nda da düdük çalan 45 yaşındaki isim, 2012’de Japonya’da düzenlenen FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda Chelsea – Corinthians finalini de yönetmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading