Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cüneyt Çakır'ı hedef alan Tahir Kıran'a ceza verildi

Cüneyt Çakır'ı hedef alan Tahir Kıran'a ceza verildi

Son dakika haberi... Geçtiğimiz günlerde hakem Cüneyt Çakır'a yönelik sözleriyle gündem olan Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle ceza aldı.

Spor

23.01.2024, 18:47

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Tahir Kıran'a 25 bin lira para cezası verdi.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, medyaya yaptığı açıklamalardaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Tahir Kıran'ın 25 bin lira para cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Tahir Kıran geçtiğimiz günlerde Cüneyt Çakır için şu ifadeleri kullanmıştı;

"Biz sezona başlarken düşmekle başladık ve düşmek düşmek diye gidiyoruz. Bu psikolojiden bir çıkın. Biz 5 maç içerde üst üste kazandık. Gaziantep maçında da kazansaydık 6 maç olacaktı ama bize Cüneyt Çakır’ı gönderdiler, olmayan bir penaltı orada yarattı ve bizi orada kırdı. Orada 3 gol atsaydık, 4 gol yiyecektik. Bu filmi yazanlar, oynayanlar var. Biz hepimiz figüranız. Bu düzen değişecek. Artık insanlar hakemlerin oynadığı maçları seyretmeyecek. Futbolcuların oynadığı maçları seyredecekler. Herkes bunu böyle kabul etsin. Kanımın son damlasına kadar savaşacağım. Çıkacaklar adam gibi maç yönetecekler. Cüneyt Çakır‘ı benim maçıma kimse veremez. Versinler o maça takımı çıkartmayacağım, 3-0 mağlup olayım. Cüneyt Çakır, Türk futbolundan çıkmalı. Başka türlü Türk futbolu kurtulmaz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading