Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Shane Larkin'e: İmzanı ben attım gidersen ayıp edersin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Shane Larkin'e: İmzanı ben attım gidersen ayıp edersin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, THY Avrupa Ligi şampiyonu Anadolu Efes'i kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ABD asıllı Türk Milli Basketbolcu Shane Larkin hakkındaki sözleri salonda kahkahaların yükselmesine neden oldu.

Spor

15.03.2024, 10:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde THY Avrupa Ligi şampiyonu Anadolu Efes Spor Kulübü yönetici, teknik heyet ve sporcularını kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, THY Avrupa Ligi'nde üst üste ikinci kez şampiyon olan Anadolu Efes'i başarılarından dolayı tebrik etti. 

Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı geçiyor? Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı... Haberi Görüntüle

SPORCU SAYISI 2022YILI İTİBARIYLA 11 MİLYONA ULAŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2002 yılında 278 bin olan sporcu sayısının 2022 yılı itibarıyla 11 milyona ulaştığına işaret ederek, "Bir yaşam tarzı olarak sporun teşvikiyle gençlerin ve her yaş grubundan halkımızın spor imkanlarına kavuşması beraberinde birçok branşta başarıyı da getirdi. Anadolu Efes Basketbol Takımımız gibi kulüplerimizin ve bireysel sporcularımızın gösterdikleri başarılar gençlerimizi amatör ve profesyonel spora daha çok teşvik etmektedir" dedi.

Denizlispor'un horozları kabardı! 5 futbolcu, kulübü TFF'ye şikayet etti Denizlispor'un horozları kabardı! 5 futbolcu, kulübü TFF'ye şikayet etti Haberi Görüntüle

''SAKIN TELEFONU KAPATMA CUMHURBAŞKANIMIZ MUTLAKA ARAYACAKTIR''

Anadolu Efes Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman da konuşmasında, Anadolu Efes'in Türkiye'yi en iyi şekilde dünyaya tanıttığını düşündüğünü belirterek, "Huzurunuzda herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca sizin de bu kadar yakından takip etmeniz, her maçtan sonra direkt telefonla aramanız, hatta son final maçından sonra o şeyde hemen benim telefonum kapalıydı, Genel Menajerimiz Alper'e dedim ki 'Sakın telefonunu kapatma, mutlaka Cumhurbaşkanımız arayacaktır'. Hakikaten 30 saniye sonra bana telefonu getirdi, ben de mesajlarınızı oyuncularıma ilettim. Sizin bu denli yakın takip etmeniz de bizi gerçekten çok mutlu ediyor." dedi.

Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran harekete geçti! Ünlü teknik adamla ilk temas kuruldu Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran harekete geçti! Ünlü teknik adamla... Haberi Görüntüle

''İMZANI BEN ATTIM GİDERSEN AYIP EDERSİN''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısa bir süre önce Türk vatandaşlığına geçen yıldız oyuncu Shane Larkin'in yaşını sordu. Ergin Ataman'dan, "29 yaşında, onu bir 4-5 sene daha burada ağırlayacağız. Gitmez zaten o Türkiye'yi çok seviyor Larkin." karşılığını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmzanı ben attım, yani gidersen ayıp edersin." demesi herkesi kahkahaya boğdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading