Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan bakanlarla basket oynadı! Forma numarasındaki detay dikkat çekti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bakanlarla basket oynadı! Forma numarasındaki detay dikkat çekti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bakanlarla basketbol maçı yaptı. Ortaya renkli görüntüler çıktı. Öte yandan Erdoğan'ın 15 numaralı formayı giymesi dikkatlerden kaçmadı.

Spor

23.01.2024, 18:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'de bakanlarla basketbol maçı yaptı. Ortaya renkli görüntülerin çıktığı maçın özet görüntülerini resmi Twitter hesabından paylaşan Erdoğan, "Sağlık için spor yapmak çok çok önemli. Ben de haftada üç gün spor yapmaya gayret ediyorum. Harekette bereket vardır." diyerek vatandaşları spor yapmaya davet etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde oynanan maçta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu yer aldı.

Adeta şov yapıyor! 39 maçta 50 gol attı Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NEDEN 15 NUMARALI FORMAYI GİYDİ?

Cumhurbaşkanlığı Külliye'sinde Erdoğan'ın 15 numaralı formayı giymesi dikkat çekti. Cumhurbaşkanının neden bu numarayı tercih ettiği belirtilmese de 15 Temmuz şehitlerini anmak için giydiği düşünülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading