Yandex Metrica

Cristiano Ronaldo'ya milli davet!

Cristiano Ronaldo'ya milli davet!

Portekiz Milli Takımı, EURO 2024 Elemeleri için 38 yaşındaki futbolcu Cristiano Ronaldo'yu kadroya davet etti.

Spor

22.03.2024, 22:03

38 yaşındaki Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı'nın formasını giyip giyemeyeceği tartışma konusuydu. Dünya Kupası'nda da yedek kulübünde zaman zaman oturan yıldız için mutlu haber geldi.

Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

Portekiz Milli Takımı, EURO 2024 Elemeleri için 38 yaşındaki futbolcu Cristiano Ronaldo'yu kadroya davet etti. Başta Portekiz ve dünyada tartışma olan konu böylelikle kapanmış oldu. Cristiano Ronaldo'nun hedefi  ise belki de son turnuvası olacak olan EURO 2024 Elemeleri'nde gruptan lider çıkıp Avrupa Kupası finallerine katılmak.

Olympiakos - Fenerbahçe maçının ilk 11'i belli oldu Olympiakos - Fenerbahçe maçının ilk 11'i belli oldu Haberi Görüntüle

RONALDO BU SEZON NE YAPTI?

38 yaşındaki dünya yıldızı bu sezona Manchester United'da başlamıştı. İngiliz ekibinde 16 kez maça çıkan Portekizli 3 gol 2 asistlik performans göstermişti. Dünya Kupası sonrası Al-Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo 9 maçta 8 gol 2 de asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading