Yandex Metrica

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi son kez karşı karşıya geliyor! Tarih resmen açıklandı...

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi son kez karşı karşıya geliyor! Tarih resmen açıklandı...

Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo son kez aynı sahayı paylaşmaya hazırlanıyor. Herkesi şaşırtan bir kararla Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, Lionel Messi'li Paris Saint-Germain ile karşı karşıya geliyor.

Spor

23.01.2024, 22:17

Dünya futbolunda gözler Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo'nun karşı karşıya geleceği tarihe çevrildi. Geçtiğimiz haftalarda herkesi şaşırtan bir kararla Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, ayağının tozuyla ezeli rakibi Lionel Messi ile karşılaşmaya hazırlanıyor.

Filistin Futbol Federasyonu'ndan FIFA'ya İsrail çağrısı: Derhal sonlandırın Filistin Futbol Federasyonu'ndan FIFA'ya İsrail çağrısı: Derhal sonlandırın Haberi Görüntüle

LİONEL MESSİ İLE CRİSTİANO RONALDO KARŞI KARŞIYA

Fransız devi Paris Saint-Germain yaptığı açıklamada kış hazırlıklarını Katar ve Suudi Arabistan'da geçireceklerini duyurdu. PSG, 19 Ocak'ta Al-Hilal ve Al-Nassr'ın oyuncularından oluşan karma takımla özel bir maç yapacak. Messi ve Ronaldo bu maçta belki de kariyerlerinde son kez karşı karşıya gelecekler. Tüm dünyanın gözü bu karşılaşmada olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading