Yandex Metrica

Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu! Portekizli yıldız İngiltere'den ayrılıyor

Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu! Portekizli yıldız İngiltere'den ayrılıyor

Son dakika haberleri... Yaz transfer döneminde Juventus'tan ayrılarak eski takımı Manchester United'a geri dönen Cristiano Ronaldo, sezon sonunda ayrılmaya karar verdi.

Spor

23.01.2024, 18:49

Efsanesi olduğu Manchester United'a 12 yıl sonra geri dönen Cristiano Ronaldo, mutsuz olduğu İngiltere'den ayrılmak istiyor.

Futbol dünyasının gelmiş geçmiş en başarılı oyuncuları arasında gösterilen 37 yaşındaki yıldız, sezon sonunda yeni bir heyecana yelken açmayı hedefliyor.

Fransa ve İspanya'dan teklifler alan Portekizli yıldızın Mayıs ayında kararını vereceği öğrenildi.

Premier Lig'de bu sezon taraftarına hayal kırıklığı yaratan Manchester United'da mutsuz olan Ronaldo, yeni sportif direktör olan Ralf Ragnick ile anlaşamıyor.

Ole Gunnar Solskaer yerine geçici olarak teknik adam koltuğuna da geçen Ragnick, Portekizli oyuncunun artık faydalı olamayacağı görüşünü United yetkililerine iletti.

Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Haberi Görüntüle

RONALDO 2009'DAN SONRA BİR İLKE İMZA ATTI

Premier Lig'de son golünü 30 Aralık 2021 tarihinde 3-1 kazanılan Burnley maçında atan Cristiano Ronaldo, yeni yılda henüz golle tanışamadı.

2009'dan bu yana en uzun gol atamama serisini yakalayan Ronaldo, yıllar sonra tarihe geçti.

Bu sezon 27 resmi maça çıkan tecrübeli oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 5 maçta 6, Premier Lig'de ise 8 gol kaydetti. 

Dursun Özbek'ten flaş seçim açıklaması: TFF istemedi Dursun Özbek'ten flaş seçim açıklaması: TFF istemedi Haberi Görüntüle

CRİSTİANO RONALDO'NUN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

2009-2010 sezonunda 94 milyon Euro karşılığında Manchester United'dan Real Madrid'e transfer olan Ronaldo, dönemin bonservis rekorunu kırarak İspanya'ya gitmişti.

Burada uzun yıllar tarihe geçen başarılara imza atan Portekizli, daha sonrasında 2018-2019 sezonunda İtalya Serie A devi Juventus'a 117 milyon bedelle imza atmıştı.

Real Madrid'de yaşadığı başarıları unutamayan Ronaldo'nun yeniden La Liga'ya gitmek istediği ve futbolu burada bırakabileceği iddia edildi.

Madrid'de 16 kupa kaldıran Ronaldo, tüm kulvarlarda çıktığı 438 maçta 450 gol ve 190 asist yaptı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading