Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cristiano Ronaldo'nun eşi net konuştu! Yılda 200 milyon avro kazandığı takımdan gidiyor mu?

Cristiano Ronaldo'nun eşi net konuştu! Yılda 200 milyon avro kazandığı takımdan gidiyor mu?

Futbol tarihinin en büyük yıldızlarından Cristiano Ronaldo'nun Avrupa'da bir kulüple anlaştığı iddiası spor gündemini sarstı.

Spor

23.01.2024, 20:37

Portekizli futbol ikonu Cristiano Ronaldo hakkında iddialar birbirini kovalıyor. Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımıyla 2025 Mayıs'ına dek sözleşmesi bulunan ünlü yıldızın İspanyol ekibi Atletico Madrid ile görüştüğü haberleri spor kulislerini bir anda karıştırdı. 

Ronaldo'nun Suud'dan Avrupa'ya döneceği haberlerinin en büyük dayanak noktası ise ünlü futbol ikonunun Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesi gösteriliyordu. 

Atletico Madrid'e transferinin an meselesi olduğuna dair şayialar ayyuka çıkınca Cristiano Ronaldo'nun eşi Georgina Rodriguez bir açıklama yaparak bu iddiaları kesin bir dille yalanladı. 

İspanyol futbol kulübü hakkındaki haberleri "Bu seçenek Ronaldo'nun aklına hiç gelmemişti" diyerek yalanlayan Rodriguez, transfer düşüncesinin gündemde olmadığını duyurdu. 

Suudi Arabistan Futbol Ligi'nde şu an 2. sırada bulunan Al Nassr takımı, Ronaldo'yu 2025 sezonu sonuna dek kadroda tutmak istiyor. Suud liginde 10 resmi maça çıkan Ronaldo, toplamda 897 dakika süre aldı ve 9 gol ve 2 asistle oynadı. 

38 yaşındaki ünlü yıldız, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda ülke milli takımında beklediği kadar süre alamamış ve Portekiz turnuvadan elenmişti. Turnuvada Ronaldo'nun önünün kasıtlı olarak kesildiği iddiaları yaygın bir kanaat haline geldi. 

Machester United macerasının ardından Suud ligine transfer olan Ronaldo, aldığı astronomik maaşla spor tarihine geçti. Ronaldo'nun Al Nassr takımından yılda 200 milyon avro kazandığı belirtiliyor. 

2,5 yıllık sözleşmeye imza atan Ronaldo, 2025 Mayıs'ına dek 500 milyon avro kazanacak. Bu sözleşmeyle birlikte Ronaldo, futbol tarihinin en yüksek yıllık maaşa sahip oyuncusu olmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading