Yandex Metrica

Cristiano Ronaldo'nun derdi koyun değil yatak odasıymış

Cristiano Ronaldo'nun derdi koyun değil yatak odasıymış

Manchester United’ın yeni transferi Ronaldo’nun kiraladığı malikaneden taşınmasının nedeninin koyun sesleri olduğu iddia edilmişti ancak yörede yaşayan köylüler, asıl sorunun yatak odalarının dışarıdan görünmesi olduğunu ifade etti.

Spor

23.01.2024, 17:59

Sezon başında İtalyan devi Juventus'tan ayrılan 36 yaşındaki Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, İngiltere’nin Manchester United takımına transfer olunca Cheshire’da malikane kiraladı.

Ronaldo, İngiltere’nin zengin kırsal bölgesi Cheshire’daki 6 milyon sterlinlik malikanede sevgilisi 27 yaşındaki Georgina Rodriguez ve dört çocuğuyla yaşayacaktı am işler yolunda gitmedi.

VAR bile anlayamadı! Laporta açıkladı:Real Madrid-Barcelona maçı tekrar edebilir mi? VAR bile anlayamadı! Laporta açıkladı:Real Madrid-Barcelona maçı tekrar edebilir mi? Haberi Görüntüle

KOYUN SESLERİ DENİYORDU

Ronaldo ve ailesi ilk haftalarında buradan taşındılar. Bunun nedeninin bölgedeki koyun seslerinin Ronaldo’yu rahatsız etmesi ve uyutmaması olduğu öne sürüldü.

Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Haberi Görüntüle

SEBEP YATAK ODASIYMIŞ

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Cheshire köylüleri, gerçek nedeninin koyunlar değil, malikanedeki ana yatak odası da dahil yedi yatak odasının dışarıdan çok rahat bir şekilde görünmesi olduğunu söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading