Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cristiano Ronaldo İngilizlerin tarihine geçti! 37 yaşında bir ilk...

Cristiano Ronaldo İngilizlerin tarihine geçti! 37 yaşında bir ilk...

İngiltere'deki en üst lig olan Premier Lig'in 35. haftasında Şampiyonlar Ligi'ne gitme mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde Manchester United, sahasında Chelsea ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı Şeytanlar'a 1 puanı getiren golü atan Cristiano Ronaldo, attığı golle bir kez daha Premier Lig tarihine geçti. Ronaldo, lig tarihinde 37 yaşında 17 gol kaydeden ilk oyuncu oldu. Dünyanın en zor liginde top koşturan Ronaldo yaşlanmadığını bir kez gösterdi.

Spor

23.01.2024, 19:12

Chelsea'nin 14 Mayıs'ta F.A. Cup'ta final maçına çıkacak olması nedeniyle bugün oynanan 37. hafta mücadelesinde Manchester United, Chelsea'yi ağırladı.

Son dakika... A Milli Takım'dan kötü prova: Macaristan'a tek golle... Haberi Görüntüle

MAÇTAN DETAYLAR

Manchester United'da Ralf Rangnick, David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Alex Telles, Scott McTominay, Nemanja Matic, Anthony Elanga, Bruno Fernandes, Marcus Rashford ve Cristiano Ronaldo 11'ini tercih etti.

Chelsea'de ise Thomas Tuchel, Edouard Mendy, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Reece James, Jorginho, Ngolo Kante, Marcos Alonso, Mason Mount, Kai Havertz ve Timo Werner 11'ini sahaya sürdü.

Maça baskılı başlayan Chelsea, aradığı golü ilk yarıda bulamazken ev sahibi Manchester United da yakaladığı şansları gole çeviremedi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.

Mücadelenin son yarım saatine golsüz eşitlikle girilirken 60. dakikada Chelsea'nin sağ kanattan gelişen atağında Marcos Alonso, düzgün bir vuruşla ağları buldu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Olaylı derbi sonrası Fenerbahçe'de 4 futbolcu PFDK'ya sevk edilecek Haberi Görüntüle

RONALDO YAŞLANMIYOR

Golden iki dakika sonra Manchester United'da Cristiano Ronaldo, skora dengeyi getiren golü kaydetti. Ronaldo bu golle, ligdeki 17 golünü kaydetti. Portekizli yıldız, 17 golle lig tarihinde 37 yaşında bu başarıyı yakalayan ilk oyuncu unvanını elde ederken takımının son dokuz golünün sekizini kaydetmiş oldu.

Egemen Korkmaz olaylı Fenerbahçe derbisi sonrası konuştu: Tepkisiz kalamazdım Haberi Görüntüle

FARK DEĞİŞMEDİ

Kalan bölümde başka gol olmazken mücadele, 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Bu beraberlikle Chelsea 66, Manchester United 55 puana yükseldi.

Premier Lig'in 35. haftasında Manchester United, Brentford'u ağırlayacak. Chelsea ise deplasmanda Everton'la karşılaşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading