Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cristiano Ronaldo gençlere öğüt verdi! Portekizli yıldız 5 konuda uyardı!

Cristiano Ronaldo gençlere öğüt verdi! Portekizli yıldız 5 konuda uyardı!

Son dakika haberleri... Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo, lige verilen arayı Dubai'de geçirdi. Burada gençlerle buluşan Portekizli oyuncu tavsiyelerde bulunarak başarının şifresini verdi.

Spor

23.03.2024, 04:42

Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en başarılı isimleri arasından gösterilen Cristiano Ronaldo, gençlerle bir araya geldi.

Lige verilen arada Birleşik Arap Emirlikleri'ne giden Portekizli futbolcu, Dubai'deki Al Wasl Plaza'da gerçekleşen etkinlikte tavsiyelerde bulundu.

Hayat hikayesinden kesitler anlatan Ronaldo, dijital dünyada yaşanan sorunlardan dolayı gençlere sanal dünyanın esiri olmayın mesajını verdi.

Premier Lig'de tarihi maç: Enes Ünal'ın takımı Bournemouth, 3-0'dan döndü... Haberi Görüntüle

'İYİ BESLENİN'

Sezon başı Juventus'tan Manchester United'a transfer olan 37 yaşındaki oyuncu, ilerleyen yaşına rağmen nasıl formda kaldığını anlattı.

Sağlığına dikkat ettiğini belirten tecrübeli yıldız, "İyi beslenin, iyi uyuyun ve sağlığınıza dikkat edin. Ben 37 yaşında üst seviyede oynayabiliyorsam, bunu vücuduma iyi bakmama borçluyum" ifadelerini kullandı.

Macaristan kalecisi Gulacsi Türkiye'ye meydan okudu "Yarınki maç bambaşka olacak" Haberi Görüntüle

RONALDO: ÇOCUĞUMA HALA TELEFON ALMADIM

Genç çocukların teknoloji bağımlı hale gelmemesini öneren Ronaldo,  "Sanal dünyanın esiri olmamalıyız ama avantajlarını kullanmalıyız. Oğlumun bana tek sorduğu şey ne zaman bir telefonu olacağı. Ona, daha zamanının gelmediğini söylüyorum. Aldığım zaman da limitli kullanacak" dedi.

Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçı ertelenecek mi? Dursun Özbek'ten Büyükekşi'ye sürpriz... Haberi Görüntüle

RONALDO: BABANIZIN SÖZÜNÜ DİNLEYİN

Genç yaşta babasını kaybeden Cristiano Ronaldo,  "Gençlere vücutlarına nasıl bakacaklarını, yeterince su içmeyi, egzersiz yapmayı, babalarının sözünü dinlemeyi öğretmeliyiz çünkü onlar iyi tavsiye verir" düşüncesini aktardı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading