Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cimbom'da Victor Moses hamlesi

Cimbom'da Victor Moses hamlesi

Süper Lig'de lider Galatasaray, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin eski hücum oyuncusu Victor Moses için girişimlere başlayacağı iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 20:38

Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray'da gelecek sezonun transfer listesi doldurulmayam başlandı. Sarı kırmızılılar son olarak Fenerbahçe'de forma giyen Nijeryalı hücum oyuncusu Vıctor Moses için masaya oturacak. Habere göre Cimbom'un, Spartak Moskova forması giyen 32 yaşındaki futbolcuya 3 senelik sözleşme teklif etmeyi planlıyor.

Yılın transfer yarışı! Real Madrid, PSG', Chelsea... Haberi Görüntüle

BİRÇOK MEVKİDE OYNAYABİLİYOR

Futbolcu sahada çok yönlü olarak görev alabiliyor. Moses, orta sahanın sağı olmasının yanı sıra sağ kanat ve sol kanat pozisyonlarında etkili bir isim. 

Beşiktaş'ta Fernando Santos görevden alındı mı? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü... Haberi Görüntüle

MOSES AYRILMAYA SICAK BAKIYOR

Rusya Ligi'nde bu sezon 4 maça çıkan tecrübeli futbolcu 2 atabildi. Nijeryalı futbolcunun Spartak Moskova ile olan kontratı 2024 yılında sona erecek. Nijeryalı oyuncu için yapılan haberlere göre Rusya Ligi'nde oynamak istemediği kaydedildi.

Ali Koç istifa mı etti? Ali Koç Trabzonspor derbisi sonrası... Haberi Görüntüle

OKAN BURUK DA ONAY VERDİ

Galatasaray Teknik direktör'ü Okan Buruk'un da yıldız futbolcuyu istediği öğrenildi. İddiaya göre Cimbom'un, Spartak Moskova forması giyen 32 yaşındaki futbolcuya 3 senelik sözleşme teklif etmeyi planladığı aktarıldı.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan oyuncularına uyarı: 'İpler de avantaj da  bizim elimizde' - Futbol Haberleri

Okan Buruk'un gelecek sezonki kadrosu şekilleniyor: Stopere yeni kontrat Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE PERFORMANSI

2019-2020 sezonunda Fenerbahçe forması da giyen yıldız futbolcu Sarı Lacivertli takımda 7 maça çıkıp 1 gol, 1 asiste imza atmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading