Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cimbom'da öncelik Icardı değil Rashica oldu

Cimbom'da öncelik Icardı değil Rashica oldu

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın gelecek sezon planlamasında yer alan Rashica için karar verildi. Sarı kırmızılı kulüp önceliğini dünyaca ünlü forveti İcardi'den değil Kosova'lı yıldız Rashica'dan yana kullanılacağı bildirildi.

Spor

23.01.2024, 20:38

Yaz transfer sezonunda İngiltere Championchıp ekibi  Norwich takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Kosovalı yıldız Milot Rashica için girişimlere başladı. Gelecek sezonun kadro yapılanmasında kiralık oyuncuların bonservisini almaya öncelik verecek olan liderde ilk hedef İcardi değil Rashica olacak. İcardi'nin yüksek bonservisi sarı kırmızı kulüpte cepleri yakarken cimbom kanat oyuncusu Rashicayı satın almak için ada ekibiyle masaya oturacak.

Kim Min-jae'nin korkulu rüyası gerçek oldu Haberi Görüntüle

BONSERVİSİ 7 MİLYON EURO

Kosovalı oyuncunun bonservisini almakta kararlı olan Galatasaray, İngiltere’de Championship’te mücadele eden Norwich’e 7 milyon Euro’luk teklif sunacak. Futbolcunun da tercihini Galatasaray’dan yana kullanması nedeniyle iki kulübün el sıkışması bekleniyor. İngiliz ekibi ile olan sözleşmesi Haziran 2025’te sona erecek olan 26 yaşındaki futbolcu'da İstanbul ekibinde oynamaya sıcak bakıyor.

Fenerbahçe, Konferans Ligi'nden ne kadar para kazandı? FB, UEFA'dan ne... Haberi Görüntüle

Galatasaray formasıyla bu sezon Rashica

 Kosovalı golcü bu sezon sarı kırmızılı forma ile ligde 17, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 olmak üzere 20 maça çıkıp 4 gol, 4 asistlik katkı sağlamayı başardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading