Yandex Metrica

Cimbom'da Boey'e ilgi büyük! Galatasaray bonservisi belirledi!

Cimbom'da Boey'e ilgi büyük! Galatasaray bonservisi belirledi!

Sezon başında gönderilmeyi hedeflenen ancak gösterdiği performansla formayı elden bırakmayan Boey,gösterdiği performansla Avrupalı kulüplerin ilgisini çekiyor. Sarı kırmızılı takımın vazgeçilmez beki Sacha Boey için dev kulüpler sıraya girdi.

Spor

23.01.2024, 20:37

Spor TOTO Süper Lig'de şampiyonluk hedefini gerçekleştirmek isteyen Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Kulüp, ilk 11'in vazgeçilmez oyuncusu Sacha Boey'e gelen ilgiden memnun.Fransız dev kulüpler Fransız sağ bek için yaz transfer döneminde Galatasaray'ın kapısını çalacak. Boey'e aynı zamanda ada ekibi lider Arsenal'ın da ilgisi olduğu kaydedildi. 

Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı geçiyor? Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı... Haberi Görüntüle

BOEY KARİYER HEDEFİNİ BELİRLEDİ

Galatasaray ile şampiyonluk yaşamaya konsantre olan 22 yaşındaki genç oyuncunun kariyerine İngiltere'de devam etmek istediği öğrenildi. 

Fatih Terim'den 'dopingli oyuncusu' için açıklama Fatih Terim'den 'dopingli oyuncusu' için açıklama Haberi Görüntüle

BONSERVİSİ 15 MİLYON EURO

Aslan, Boey transferi için kapısını çalacak takımlardan fiyatı 15 milyon eurodan başlatacak. Boey'in gitme ihtimaline karşı lider cimbom Takvim'in haberine göre, İtalya Ligi ekiplerinden Torino'da oynayan 26 yaşındaki Ola Aina'yı takibe aldı. Aslan'ın futbolcuyu bir süredir takip ettiği ve maçlarını da izlediği öğrenildi. Aina'nın da Cimbom'a olumlu bakacağı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading