Yandex Metrica

Cimbom'da sürpriz transfer gelişmesi!

Cimbom'da sürpriz transfer gelişmesi!

Galatasaray yönetimi devre arasında takıma takviye yapmayı düşünüyor. Transfer listesine alınan beklenmedik isim taraftarları heyecanlandıracak.

Spor

23.01.2024, 22:17

Önceki sezon yaşanan hayal kırıklığı sonrası bu yıl yeni bir yola çıkan Galatasaray, Süper Lig'de ligin tepesinde bulunuyor.

20. hafta sonunda 45 puanla zirvede yer alan sarı-kırmızılı ekip, devre arası transfer döneminde çalışmalarına devam ediyor.

İlk olarak Okan Buruk'un biletini kestiği isimlerle yollarını ayırmayı planlayan yönetim, daha sonra takıma yapılacak takviyeye yönelecek.

Bu süreçte takımdan gönderilmesi beklenen ilk isimler ise Patrick Van Aanholt ve Haris Seferovic.

Ligde oynadığı son 9 maçı kazanarak zirveye yerleşen Galatasaray'da hem bu sezon hem de gelecek sezonun transfer çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor.

Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa bir adım! Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa... Haberi Görüntüle

LİSTEDE HAGI'NİN OĞLU DA VAR

Sarı-Kırmızılılar'ın transfer listesinde önemli isimlerin yer aldığı belirtilirken, bu isimlerin içerisinde Galatasaray'ın efsane oyuncularından biri olan Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi de bulunuyor.

Dizinden ameliyat olduğu için yaklaşık 1 yıl sahalardan uzak kalan Rumen oyuncunun bu ay sonunda sahalara dönmesi bekleniyor.

Ianis'in sağlık durumunu yakından takip eden Cim-Bom, bir yandan da transfer için girişim yapmaya hazırlanıyor.

24 yaşındaki yıldız oyuncunun Rangers ile olan sözleşmesi 2026 yılının haziran ayında bitiyor.

Ianis, İskoç ekibine 2020 yılında transfer olmuştu. Rangers bu transfer için Genk'e 3.5 milyon euro transfer ücreti vermişti.

Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Haberi Görüntüle

PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Genç oyuncunun transfermarkt verilerine göre; güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Ianis, 10 numarının dışında sağ ve sol kanatta görev yapabiliyor. Rumen oyuncu, sağ kanatta görev aldığı 69 maçta 14 gol, 10 asistlik performasıyla beğeni toplamıştı.

Hagi, Rangers'da çıktığı 85 maçta ise 15 gol, 21 asistlik katkısıyla dikkat çekmesini bilmişti.

İstanbul doğumlu olan Ianis, zaman zaman sosyal medyada Galatasaray ile ilgili paylaşımlar da yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading